fifi Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Chlapi vie mi niekto poradiť, čo sa asi stalo, prípadne koľko ma to bude stáť? Dnes ráno (bolo-13) om po naštart. a rozjazde zistil, že mi ľavé svetlo svieti , úplne dole oproti pravému, neviem či zamrzlo naklápanie xenónov, či sa tam niečo zlomilo alebo čo...dosť ma to štve, teraz v januári ma čaká STK Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 V takových mrazech to není až tak neobvyklé, taky se mi to sem tam v mrazech stalo....ale spíš to že mi každé světlo se později nastavilo, první levé a potom pravé..... Citovat
fifi Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 No neviem asi to nebude len tým mrazom, ani dnes sa to nenapravilo, neviete mi poradiť, či to nemá nejaké poistky, alebo kde je nejaká pistková skrinka? [upravil dne 5/1/10 fifi] Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 pokud ti jedno jede a druhé ne...tak to pojistkou není..........asi motorek Citovat
fifi Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Tak mám to skoro vyriešené...dnes som bol v servise...ešte pred tým som otvoril kapotu a zistil som, že motorček pri zapnutí zapaľovania vrčal, ale svetlo sa nehýbalo....tam mi to napichli na počítač, ak som dobre pochopil, diag. to pretočila do oboch kraných polôh, a zrazu to išlo, sami boli z toho mimo, a povedali mi, že ak sa to zopakuje, tak mi vedia len vymeniť celý svetlomet...cca 1300 euro...tak mám obavy...skôr rozmýšľam, keby mi tu niekto poslal nejaký obrázok z katalógu svetlometu, aj keď ho rozoberiem do skrutky a aj ozubené koliesko si vystrúham z dreva, tak to urobím..je normálne, že Vám môžu vymeniť akurát celé teleso za tú sumu? Please help Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Ano je..... vím o tom že jedině celé světlo....... Citovat
shwaara Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Bohužel to normální je. Drtivá většina tzv. servisů neopravuje, ale jen draze vyměňuje. Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Světlo se nedá rozlepit....a motorek je vevnitř.......proto jedině celé........bohužel Citovat
AnotherOne Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Ale niekto tu písal, že sa svetlo dá rozobrať dokonca bez vymontovania z auta. Vycvaknú sa také kovové západky a zadok vylezie von. Čistil tak plexi zvnútra. Citovat
fifi Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Aj ste ma pobavili s Tými plech úchytkami aj nepotešili s tým novým svetlometom...nech ho rozrežem diamantom, vyrobím novú formu pre spoj...epoxidovú, ozubené kolieska vyrežem z dreva, všetko to potom spojím epoxidom a bude to fungovať, tak Vám dam vedieť, zatial počítam s tým, že sa to nezopakuje.....ale peniaze za nové im nedám Citovat
jofo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 S tym postupom si to myslel vazne, alebo sranda? Citovat
fifi Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Vážne....ak ma situácia donutí tak to budem musieť vymyslieť a urobiť Citovat
jofo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Nie je jednoduchsie teraz ked to funguje v poriadku, odpojit oba mtorceky a kaslat nato? Teraz ked ti funguju tak sa nastavia na rovnaku uroven, odpojim a necham to tak. Neviem ci sa ti potom to svetlo podari poriadne zlepit aby neboli problemy so zatekanim atd..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.