Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi vie mi niekto poradiť, čo sa asi stalo, prípadne koľko ma to bude stáť? Dnes ráno (bolo-13) om po naštart. a rozjazde zistil, že mi ľavé svetlo svieti , úplne dole oproti pravému, neviem či zamrzlo naklápanie xenónov, či sa tam niečo zlomilo alebo čo...dosť ma to štve, teraz v januári ma čaká STK

Odesláno

V takových mrazech to není až tak neobvyklé, taky se mi to sem tam v mrazech stalo....ale spíš to že mi každé světlo se později nastavilo, první levé a potom pravé.....

Odesláno

No neviem asi to nebude len tým mrazom, ani dnes sa to nenapravilo, neviete mi poradiť, či to nemá nejaké poistky, alebo kde je nejaká pistková skrinka?

[upravil dne 5/1/10 fifi]

Odesláno

Tak mám to skoro vyriešené...dnes som bol v servise...ešte pred tým som otvoril kapotu a zistil som, že motorček pri zapnutí zapaľovania vrčal, ale svetlo sa nehýbalo....tam mi to napichli na počítač, ak som dobre pochopil, diag. to pretočila do oboch kraných polôh, a zrazu to išlo, sami boli z toho mimo, a povedali mi, že ak sa to zopakuje, tak mi vedia len vymeniť celý svetlomet...cca 1300 euro...tak mám obavy...skôr rozmýšľam, keby mi tu niekto poslal nejaký obrázok z katalógu svetlometu, aj keď ho rozoberiem do skrutky a aj ozubené koliesko si vystrúham z dreva, tak to urobím..je normálne, že Vám môžu vymeniť akurát celé teleso za tú sumu? Please help

Odesláno

Aj ste ma pobavili s Tými plech úchytkami aj nepotešili s tým novým svetlometom...nech ho rozrežem diamantom, vyrobím novú formu pre spoj...epoxidovú, ozubené kolieska vyrežem z dreva, všetko to potom spojím epoxidom a bude to fungovať, tak Vám dam vedieť, zatial počítam s tým, že sa to nezopakuje.....ale peniaze za nové im nedám

Odesláno

Nie je jednoduchsie teraz ked to funguje v poriadku, odpojit oba mtorceky a kaslat nato? Teraz ked ti funguju tak sa nastavia na rovnaku uroven, odpojim a necham to tak. Neviem ci sa ti potom to svetlo podari poriadne zlepit aby neboli problemy so zatekanim atd.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...