Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na živo je hezčí než na fotkách:potlesk Jaká budou nová kola vím,ale nepovím:P Tak ať se na novou sezónu zadaří a vše jde podle plánu:papa

Odesláno

Uvidíme co bude ... čeká mě teď dost změn v osobní životě :) tak finance půjdou i jinam... tak se začínám dívat po lukrativnější práci než GE money ...

2: P-106: je ze vzorníku VW

2 309GT: no je na čem pracovat... nejsem vůbec spokojeny se spousty věcma :-D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

a mon gout, un brin trop pures les lignes de ta 306... les cotes sont trop lisses. mais j\'adore l\'interieur :super

Je suis allé à leur style et la simplicité est la beauté

Odesláno

viděl jsem ji...seděl jsem v ni...rozdýchával jsem to hodně dlouho :D fakt luxusní kára, která mě snad přivede ku 306ce místo teďka 405 a plánované 406 :D ale to se ještě uvidí

Odesláno

Děkuju kluci... ale je to normální auto ... nic zvláštního na něm není :) uvidíme co přinese sezona 2010 ... protože motor potřebuje nějaké finance ... a nejlépe bych ho rád vytáhl ven, ale uvidíme no ...

Odesláno

je zajimave ze kazdy rikame \"normalni auto\" a ostatni to chvali jaka je to pecka:Pna tom neco bude;)

Odesláno

tak to ma byt myslim...mam rad ludi ktory vedia ze maju napr krasne auto a zbytocne sa nepysia,nepovysuju nad ostatnych a su proste radi:super +1 Creams

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...