Vvitty Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 dostat toho parchanta do ruky, tak ho svezu nekam do hlubokych lesu, at se projde domu pravej zamek krasne orvanej, nastesti vydrzel... tak mi aspon zkurvil zamek od kufru tak, ze nejde otevrit... nemate nekdo prebytecny elektromagnet? Klasickej zamek uz tam vracet nebudu... aspon ze zamky nesly vyrvat uplne, jinak bych uz byl bez auta... by me zajimalo, jak moc by si s takovou pleckou pomohli asi tam krome barevny palubky pujde jeste elektronicky zabezpeceni Citovat
Garfield Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 Říkáš, co by si počali s takovou starou plečkou? Mám pár měsíců čerstvou zkušenost: Vlastním ještě horší plečku 205 XRD (18 let mladou). Ovšem jakmile se na ní objevily čerstvé známky z emisí a technické, během dvou dnů vyrvaný zámek u kufru, kuft otevřený, a přitom z něj nezmizel ani šroubovák, natož gola atd. Zcela jasné - kdybych nenechal ihned namontovat všechny nové zámky plus udělat zabezpečení, už by auto nebylo. Načež mi volá mamka, že absolvovala s Favoritem (stáří 14 let) technickou a hned druhý den vyrvaný zámek spolujezdce... Tak si myslím, že čerstvé známky emis a tech znamenají pro zloděje signál: Hele, sice stará plečka, ale když to prošlo technickou, bude tam asi dost zdravých náhradních dílů. Jiné vysvětlení nemám... Citovat
Vvitty Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 To Garfield: Dobra myslenka... technicka byla v kvetnu... Nastesti zamky v aute zustaly, protoze se tomu zm*dovi nepodarilo otevrit ani kufr, ani prave dvere... akorat jsou zamky zpraseny No nic, kufr uz se otevira elektronicky pres motorek co zbyl po centralu Zamky dveri pujdou co nejdrive zavarit, plastovy cudliky zakrytovat, k centralu prijde dalkovy ovladani a do auta elektronicky zabezpeceni... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.