leonek807 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Ahoj, má někdo zkušenosti? Mám v kaslíku u spolujezdce tři cince audio L/P a video. Mám multifunkční display ale, když jsem přes cince zapnul externí DVD, tak to nic nedělalo. Není to jen na něco připravené? Třeba na display v opěrkách? Přikládám i fotku. Děkuji Citovat
MotoMoto Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Jednoduché řešení. Přes menu hlavního ovladače v nastavení musíš tuto funkci aktivovat. A to ve dnou možnostech. Klasické Audio Video, pro připojení Video zdroje (pozor nelze používat za jízdy) a nebo ještě můžeš v nastavení radia zapnout AUX zdroj pro připojení MP3 nebo jiného zvukového zdroje a pak střídat tuto možnost s CD (CDměničem) a Radiem. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Video Můžete připojit video přístroj (kamera, digitální fotoaparát...) ke třem video zásuvkám, umístěným v odkládací skřínce. Zobrazování videa je možné jen ve stojícím vozidle. Zvolte menu \"Video\" v hlavním menu: - \"Activate video mode\" (Aktivovat režim video) pro aktivování/ neutralizování videa, - \"Video parameters\" (Parametry videa) pro nastavení formátu zobrazování, jasu, kontrastu a barev. Z režimu videa vystoupíte stisknutím tlačítka \"MODE\" nebo \"DARK\". Opakované stisky tlačítka \"SOURCE\" umožňují zvolit jiný zdroj zvuku než zvuk videa. Z důvodu bezpečnosti musí být konfigurace vícefunkční obrazovky prováděna řidičem ve stojícím vozidle. Citovat
leonek807 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Ahojky, tak jsem byl v autě,ale v menu vůbec nemám video. zkoušel jsem i na rádiu mačkat na tlačítko \" DARK \" ale to mi jen částčně a nebo uplně vypne Display. Na tlačítku \" MODE \" se mi přepíní buď telefon v radiu, nebo navigace a nebo zpět na hlaní obrazovku ( spotřeba paliva ). Mám rok výroby 2003, tak jestli to náhodou ještě není jen příprava.Jo a je pravda, že jsem měl jen francouštinu a instalační CD jsme si musel sehnat abych tam měl aspoň němčinu. Je možné, že při instalaci, by nebylo v SW konfigurace videa? Citovat
leonek807 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 To znamená, že se normálně do toho nedostanu,a kdybych chtěl aktivovat to video, budu muset do servízu ??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 tusim ze jo , v menu to bylo az od can can verze tedy 2004 a novejsi Citovat
leonek807 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Moc děkuju všem za radu a já to zkusím v tom servisu....ještě jednou moc děkuji. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 člen pp205 ti to pres dia povoli a pokud budes chtit i obraz za jizdy odblokuje jen je to praha a pocitej tusim patnactkil Citovat
leonek807 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 za 1500 by se mi to líbilo a když bude v té diagnostice, nemůže tam něco odbouchnout? chci aby mi to všechno chodilo jako ted.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 jj 1500,- neboj on se tim zivi a je partnerem klubu Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=pp205 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.