keram1979 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 pockajte hosi, este jedna vec ma napadla, ked som menil autobateriu, tak na tom displeji svietilo uplne vsetko co na nom svietit mohlo, boli tam aj litre, km a podobne, takze asi je schopny zobrazit veci z PP, ide len o to ze ako bezpecne zistim ci ten PP tam skutocne je a \"len\" nefunguje packa pod volantom, alebo ci tam nie je vobec (dorabat ho urcite nebudem)... Citovat
alchymist Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 mat ho tam mas len ho musis zapojit a tu packu prerobit jednoduchymi upravami Citovat
keram1979 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 alchymist: ako zapojit? a ako prerobit? ech uz vidim ze to bude statocne nad moje sily a schopnosti Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 keram1979: o tom displeji, co jsi zjistil, jsem už psal výše. Poraď se s alchymistem, když to dělal, tak není nic lepšího. Citovat
alchymist Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 mne to trvalo 2 hodiny a palubak fungoval ,najhorsie bolo zistit co s cim spojiít a kde to najst ,potom to uz slo vidim ze si z nitry tak ti s tym mozem helfnut takto by to bolo na dlhsie pisanie. Citovat
keram1979 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 este jednu vec pani, ja som asi uplne natvrdly, ale jedno nechapem, ak tam ten PP je, tak preco nefunguje? je jednoducho pokazena ta packa? Citovat
alchymist Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 nie neni pokazena ta packa je nefunkcna od vyroby a je zaslepena preto ju musis prerobit a te palubny pocitac je ten spodny plosak za displayom a vyhodnocuje len udaje z roznych miest ktore tam budes muset priviest Citovat
keram1979 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 ech clovek ako ja (s manualnou zrucnostou priemerneho simpanza) bude veru potrebovat pomoc Citovat
Dave_k Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Pokud ten displej vyndáš tak zboku je takový otvůrek a v něm tzv. trimr neboli přepínač. Má 4 polohy pro různá specifika podle toho co máš ve voze (org.rádio, venk.teploměr,PP) se musí přepnout a pak už ukazuje i PP, ale jak už je výše psáno budeš muset tahat zopár drátů a zprovoznit páčku (měla by jít mačkat jako klakson na levé). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.