Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no lebo tamto v tom cervenom neje podobne tomu na obrazku kde sa pisalo o oprave otackomera a trebalo tam prepajkovat daco tak ja som vybral to v cervenom kruzku ale to neje toto.....

Odesláno

mě občas taky skákal pak odešel úplně, myslím, že by to určitě mělo jít nějak proměřit. čidlo najdeš na bloku motoru u spojení s převodovkou, to čidlo snímá otáčky ze setrvačníku, myslím že má hnědou barvu, ale až tam mrkneš, nemůžeš ho přehlídnout.

Odesláno

Sarius

Ten plošák je v tej čiernej krabičke z tej druhej, resp. tretej fotky, a ta krabička je v tej krabici v červenom kruhu. Mimochodom ja ich tam mám dve. Skúšal som ten plošák prepájkovť celý, ale ani to mi nepomohlo, aby som otáčkomer spojazdnil. Asi to bude najskor v tom čidle. Neviete poradit, z ktorej strany je k nemu najlepší prístup?

Odesláno

Čidlo by malo mať asi 600 Ohmov, prípadne pozri osciloskopom, či z neho idú impulzy. Je to v podstate cievka a na zotrvačníku je magnet.

Toto čo radím možeš skontrolovať na konektore čidla - niekde nad motorom je ešte jeden spojovací konektor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...