Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny co jim vibruje volant :( po delsi odmlce jsem zpet. Bohuzel stale vibruju. Psycho ktere jsem zazil pri vyjednavani u prodejce nepreju nikomu.

Ted mam zimaky a tak jezdim prevazne pomalu (pod 130 km/h). Zatim premyslim co dal :(

[Editován dne 23/12/04 marca]

Odesláno

spis premyslim jak z nedostatku udelat vyhodu:D a trochu me prekvapuje, ze tenhle problem ma jen par lidi:obud vsichni ostatni maji znackove PUG litaky anebo mame neco spatneho na autiku jen my:(

Odesláno

No mě to vybruje taky, ale zklamu vás. Jen když přijíždím ke křižovatce kde je od těch velkejch bezohlednejch hnusnejch aut, co si myslí že si na nás malý můžou dovolovat a jezdí kudy chtějí, zhrnutý koberec a jsou tam \"muldy\" :mad:

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Začal jsem uvažovat o foliích na okna!?! Ale to se zase nemusí vyplatit při nějakém karambolu, protože se z auta taky nemusíš včas dostat.:(

[Editován dne 24/3/05 Bohumil]

Odesláno

to nenasere ale primo zaboli:(, zeptam se - neni ale pro zlodeje jednodussi cmajznout takove radio nez origo, ktere sice hraje hur, ale muzes ho dat zase jen do pazouta ? Nebo je to jedno?

Odesláno

2Lamancha : sklo sice prdne, ale folie to drží pohromadě, takže se dovnitř skrz okno nedostane nikdo. Ale taky se nikdo nedostane ven.

2Destiny : Upřímně s tebou soucítím, normálně mě píchlo v boku, když jsem to uviděl. Tohle by chtělo dát při opuštění auta dovniř nějakou písečnou zmiji, nebo korálovce, nebo něco jiného.

Odesláno

zpatky k vibracim :

tak se mi zda, ze jedina cesta je - prodat tyhle litaky a koupit origo, ale chapete ten inzerat : \"prodam litaky , ktere zpusobuji vibrace u automobilu renomovane znacky\":mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...