Driver Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 První přejezd tramvajovýho pásu nebo retardéru a nárazník by byl dole S tím se dá ještě jezdit po našich silnicích? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 rekl bych ze wooody se opravdu nudil a tak vyndal tu malinkou pruzinu ktera tam jeste je vyndaval ji tusim i rejty :-)) [upravil dne 4/8/10 306-Kubik-S16] Citovat
wooody Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 jj ta malá pomocná pružinka šla ven...... jinak předek už mi vyhovuje, až tam dám ty smidty tak to ještě trošku padne a bude to ok, a zadek se pak bude muset ještě položit.... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Prosímtě a to se ti líbí nebo to má nějaký jiný účel ? Citovat
Rejty Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 tak koukam uz se ja muzu vycpat s čakomem..na tebe nemame:-D ja pokud sezenu keskiny v širi 7,5 palce...budu se taky takhle valet:-D Citovat
wooody Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 je to mooooc pěkný..... a líp to sedí v zatáčkách... Citovat
agresssor Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 hmm no je to o vkusu ale ja bych si to takhle nizko nikdy nedal.... Na to sebe a auto mam moc rad... Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Ty nikde nedrheš prostředkem auta? Ani zdaleka jej nemám snížené jako ty a pořád někde drhu. Retardér na silnici, mírný nájezd třeba na parkoviště... Asi daň za prostor, za pořádný rozvor. A jako bonus teď při žních sbírám pořád nějaké hroudy, už se mi ani nemají kam nalepit na nápravu. Citovat
Radek 306 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: wooody je to mooooc pěkný..... a líp to sedí v zatáčkách... v těch podzemních garážích akorát ne? protože všude jinde na silnici je to samá díra v zatáčce Citovat
peugeot09 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Člověče, tak až pojedeš zase na nějakej sraz, tak přes Prahu radši ne. S tímhle bys ani přejezd, ani retardéry nedal. Stojí Ti to za to? Citovat
wooody Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 :-D tak já se při jízdě držím názvu našeho klubu :-D jinak s tím jezdím uplně normálně jako s každym jinym autem.... jenom na retarderech, kolejich atd sem malinko pomalejší.... ale za krásu se musí platit.. Citovat
wooody Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 peugeot09 a v pátek s tím jedu přes prahu do příbramy :-D Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Hmm tak na té druhé fotce už je to moc. To už není ono podle mne... Citovat
wooody Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 100 lidí 100 chutí, kdyby to šlo, tak to posadim ještě níž, ale to už bych nemohl vytočit kola...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.