Rejty Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: $ Torrez $ jo tak to se někdo má no tohle bych taky přesně chtěl jednu 106 leštěnku a druhou v Ratu:).Nebylo to Clio před tim modrý s bílíma Mengelsama? jj bylo [upravil dne 2/5/10 Rejty] Citovat
wooody Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 jj to je přesně ono, takle vypadlo minulou sezonu Citovat
wooody Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 tak mám doma origo strýšku a tedko otázka, v batvě auta nebo ji nechat černou, jako jsou lišty??? Citovat
wooody Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 jinak s kolama už sem se definitivně rozhodl jak budou vypadat...černý středy a leštěný límce má skoro každej, já to budu mít OBRÁCENĚ Citovat
kalio306 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 neblbni vylešti to komplet preleštené limce ceš striekat :roll Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 náhodou dneska už sem udělal dvě a vypadá to zajímavě :-D jinak límce nejsou leštěný, ale lakovaný, takže když se mi to přestane líbyt tak je doleštim, jinak tady pár foto z dnešní práce zatím jenom dvě kola, a středy nejsou vyleštěný, čekám na pastu :-D Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: pipistrel zaujimave a aj pekne Jen se s tím z některých míst špatně vyjíždí (modří vědí). Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 obraceně to má každej :-D jinak medvěde, za krásu se hold trpí :-D Citovat
čakom Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 je to takový nezvykli:myslim takto my ty kola přijdou opticky menší. [upravil dne 7.5.2010 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 No takových krásných kol na 306 je... Tohle mi k tomu moc nesedí. Citovat
Rejty Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: wooody obraceně to má každej :-D jinak medvěde, za krásu se hold trpí :-D a viš proč bejku..protože je to tak hezčí:-D mne je jasny že se ti nechtelo lestit limce..pac te znam:-D:D:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 právě že je to taky nezvyklí, no uvidim, přinejhoršim ty límce doleštim.... Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 proto sem to i dělal, jako takovej experiment jak to bude vypadat, doleštit se může vždycky :-D ale nejni tak hrozný.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.