Strejdakopec Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 lidi nevíte někdo jakým způsoben deaktivuji číselný imobilizér.než mít imobilizér kterej jen združeje budu mít radši tajný vypínač na benzinové čerpadlo Citovat
subin Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 tady Použij hledání,jinak se píše v linku jak ho odpojit u 306 ky,ale mělo by to být stejné Citovat
wooody Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 normálka odpojit s nastartovanym motorem..... jinak máme tu tlačítko hledání.... je toho tady mraky Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 v pohodě...děkuju já už to mezi tím našel jenže jsem tu měl já jediný komentář a nejde sem dohodit další pokud někdo neodpoví...:-)ale dík Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Klidně můžeš odpovídat na svůj vlastní komentář nebo to rovnou smazat přes UPRAVIT. [upravil dne 2/1/10 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.