pagot Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 zkus to dat dokupy i kdyby jsi do toho vrazil 20tis a pak stim jezdit a postupne inzerovat aby jsi auta alespon trochu uzil ,s toudle vadou se to bude prodavat spatne a ani se nesvezes a pri prodeji kazdopadne mnoho prodelas Citovat
Michael coupé Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 To auto mě spíš tímto otravuje než těší a hlavně mě štve fakt,že za to může pojistka za 50Kč a už budu lejt jen total anti. organic,bylo - 20 a nezmrzlo nic a celkově teplota (její stálost) byla lepší. Citovat
Michael coupé Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 a mám teď zálusk opět na coupé 3.0V6,ale 152KW s lpg,tak když prodám zůstanu věrný i když jsem včera jel v xantii a ten podvozek je dobrej (akorát vyjel ze servisu,kde podvozek byl na repas) , ale to je na jiné fórum a téma :-) [upravil dne 6/1/10 Michael coupé] Citovat
Michael coupé Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 za tohle všechno,kdyby neodlítla byl y klid neulítlo by těsnění,byla by voda,nefouklo by těsnění atd..... volali ze servisu a vodní pumpa ko .Prošly už všechno,těsnění by mělo být ok i hlava,chladič i topení odmraženo,tak třeba budu jezdit :-) Citovat
Michael coupé Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Tak auto je opravené - špatná vodní pumpa :-) ráno si mám dojed :-D Citovat
pagot Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 tak hlavne aby nebyl motor moc prevarenej, spise dovarenej a at ti to pekne jezdi Citovat
Michael coupé Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 tak udělalo to párkrát a vypnul jsem pokazde motor před max. u červého pole,tak snad ok,ale už je doma a jede :-D Chvíla opraváři,který semnou zestárnul min. o rok,ale díky přístupu a cenám servisu jsem si dovolil se zeptat na zájem spolupráce a slevy pro členy.Vedení jsem žádal o info ohledně možnosti zařazení servisu jako partnerského,tak se uvidí.Každopádně ten človíček ví co dělá a ceny i služby jsou vynikající.Pokud to čte,tak mu velice děkuji.V peugeotu mi bylo vyprávěno o hlavě,její výměně atd.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.