Qweer Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Zdravím. Zkusil sem samozřejmě hledat, ale nenašel sem co potřebuju, tak prosím o radu. Tak si prostě jedu a zničeho nic mi všechno zhaslo. Tím všechno myslím hodiny, rádio(to by jede i bez klíče), palubovka - všechny ručičky šli na nulu, světla, ale auto jelo normálně dál, jakoby se nic nedělo. Po vytažení klíče ze spínačky auto jelo dál - motor nezhasl, tak sem dal klíč zpět do spínačky a asi za 5 vteřin všechno zpět naskočilo s tím, že sem měl vynulované rádio i hodiny na palubovce. To celé mohlo trvat asi 10 vteřin. Udělalo mi to zatím jen jednou od té doby sem najel asi 70 km a všechno jede normálně. Jen mě to docela zarazilo.Díky za rady Jde o auto co mám v popisu. [upravil dne 1.1.10 Qweer] Citovat
foxo Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 mozna neco se spinackou, skus to rozebrat, a mrkni, jestli tam neletaj nejake draty, ktere se mohli uvolnit... Citovat
mayo406 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 No asi mas niekde zoxidovany hlavny kostriaci kabel,pripadne pozri konektory na baterke.Ak mas cerpadlo lucas,je dost pravdepodobne ze odchadza,lebo prve priznaky tohto cerpadla sa prejavuju tak,ze motor bezi este par sekund po vypnuti kluca.Jednoducho blbne elektronika priamo v nom.Ale mozno to nebude tvoj pripad a cerpadlo z toho vylucme,lebo by sa kvoli tomu urcite nevyplo vsetko ostatne. Citovat
comm Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Mrkni si hlavne vsetky ukostrovacie body!!!! Potom skontroluj spinaciu skrinku kontakty, mrkni kabelovu formu ci niekde nie je prepalena alebo nieco podobne ale to sa stava iba v pripadoch kde je neodborna montaz zariadeni,co sa tyka toho cerpadla ak nezhasina motor je tam zle tesnenie na stop ventile ziadna katastrofa. Upozornujem ak motor bezi a klucik vytiahnes von a nechas to bezat aj niekolko sekund vystavujes sa riziku ze posles do hajan alternator. Citovat
74dave Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Já bych řekl,že napětí, musel se přerušit proud do palubky když se vynulovalo radio.Začal bych baterkou, volné kontakty a kostrou. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 A mozna bych se na to vykaslal, a jel dal Kdyz sem mnel Putno 1.7 TD, tak mi to tiez urobilo. Pravda, nesnazil som sa vytiahnut kluc... Co je ale vetsi masaker, stalo sa mi to medzi dedinami, o 23 tej hodine ... Okolo neslo zadne auto, ani nic podobneho, tak jedu jedu, a zrazu TMA, a to uplna, a ja neco pres 100 km/h na tacheciu. Za par sekund, sa to vseto rozsvietilo, a auto islo dalej. Ako fakt este dodam priebeh... Idem, vsetko v norme, zrazu zacalo sustat radio, ako keby stratilo signal, zrazu vsetko vypadlo, zrazu vsetko naskocilo, a zacalo aj sustat radio, a zrazu radio chytilo stanicu ako pred tym. To vsetko tiez cca 10 s Nejak som to neriesil, a odvtedy s tym problem nebol ... Citovat
roxbury7 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Lubko paranormal activity:D možno tam niekde nad tebou preletej UFO tanier:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Tak tak, nikdo neviděl Četníky a mimozemšťany? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.