kveton Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 panove, nekde jsem to tu zaslechl a neda mi to spat! Co to vlastne je? A jeste takovy dva dotazky,: 1, Kdyz tocim volantem do prava az nadoraz, tak to vyda takovou ranku jako by tam chybel nejakej doraz a doleva to nedela 2, kdyz se rozjizdim a vytocim jednicku a chci preradit na 2, tak to vyda taky takovou ranku, ze 2 na 3 taky a pak uz to nic nedela Mozna to popisuju trosku blbe ale nevim jak jinak Dik Citovat
rimmer Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 hele..to se me stava taky, jako by takove lupnuti...me to dycky dela tusim jen vpravo, pri ostrejsim toceni, napr zaboceni do ulice apod., a kdyz vracim volant, tak to tak lehoucce lupne, ale jde to slyset Citovat
kveton Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 jj, jen doprava, doleva je to zticha ne ze by me to tak moc trapilo ale nechci se na to jen tak vykaslat Citovat
Xander Cage Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Jestli to panove neni pravy homokinetak. Citovat
kveton Odesláno 31. srpen 2004 Autor Odesláno 31. srpen 2004 dobra rada, jen jestli te muzu poprosit (jelikoz nejsem tak zbehly) co to vlastne je ten homokinetickej kloub? Citovat
Butch Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Je to klub na poloose, která přenáší pohon od rozvodovky na kola, aby se kola mohla pohybovat nahoru a dolů, k tomu slouží homokynetický kloub. Stává se že je vykřápanej (velmi často), proto při plném vytočení kol to rachotí. Citovat
graver Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 A je tam teda něco jako ten \"akcelerační silentblok\"? Mám s tím taky problém - při rozjezdu je tam nějaká vůle, jakoby než do sebe zapadne soukolí, tak mě zajímalo, jestli je někde něco, co to kompenzuje. Citovat
MartinT Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Mě to dělalo u 405 TD a byl to spodní silenblok na motoru. Pepíci v servisu ho tam dali obráceně a po case se utrhnul. Dělalo to jen při záběru. Výměna neni jen tak na hodinku. Musí se to pod lisem. MartinT Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.