Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcem kupit 307 sw 1,6 hdi ako mam zistit ci je v poriadku?

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto potradiť,ako sa dopátram ku skutočným najazdeným km auta??? Chcem kúpiť peugeot 307 1,6HDi, mám ho doma na skúšku, na tachometri má len 86000. Počul som,že sa to nejako dá podľa VIN na nejakej stránke,ale netuším kde a ako. Prosím,každá rada pomôže. Ďakujem.

Odesláno

Ahoj, si na správnej stránke, skús poprosiť o pár riadkov nižšie v \"Servisní historie podle VIN kódu\", sú tam veľmi ochotní (Martinsk...), za čo im je srdečná vďaka :)

Odesláno

Rozhodně bych si dal pozor na filtr pevných částic u verze 80kw.Jednak nový stojí kolem 20000kč repas tak polovinu,dále na doplněná aditiva k tomuto filtru.Nádržka je pod zadním kolem a nápln stojí kolem 4000kč a je na 90000km.Taky pozor na spojku se setrvačníkem - výměna je celkem drahá a stojí přes 20000 kč.Tak orientačně základní věci u 307 1,6 hdi.Doporučuji koupi s jasným puvodem,servisní knihou a nejlépe prověřený vuz z peugeot servisu.S pozdravem P.H:roker

Odesláno

dakujem za radu v pondelok idem do peugeotu je tam daka zakladna prehliadka co mi tam zistia neviem len neviem ci je aj nieco take co tam nezistia alebo nepovedia?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...