Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poďme Slovensko poďme do toho, hej, poďme do toho!

Chalani si za svoje výkony počas celého turnaja bronz určite zaslúžia! Ja im fandím, bolo by to krásne mať aj medailu z OH. DRŽTE NAŠIM PALCE!!!!!!:papa:papa:papa:papa:papa:papa:):):o:o:o:o

Odesláno

Soknuty je cely svet, takyto hokej nasi nehrali aj ked sme boli majstri sveta, proste radost pozerat a vobec mi nevadilo ze som vstaval skoro rano a pozrel som si to, uz teraz sa celosvetovo zapisali myslim.... zatial prehrali \"len\" 2 zapasy na OH a uz ziadna prehra dufam nebude, bronz je nadherny kov, znaci vyhru :)

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

canadske media davaju dokola poslednu minutu co nedokazali vyhodit puk.su z toho tiez tak trochu soknuty.:)

Co řešej?Nejsou jediný co uměj hrát hokej jak si myslej.Můžou být rádi ,že postoupili moc nechybělo a byli jste tam vy.:P
Odesláno

ráno o 6:00 hod dúfam oslavujeme BRONZ, lebo keď chlaci zahrajú zajtra tak ako zahrali dnes tak určite vyhráme:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

Odesláno

Tak budik nastaven :D

Jinak vcera sem byl v bare od 9 vecera, a cakal sem az na hokej :D

Najviac ma pobavilo uvodne konstatovanie

\"Kanada ma viac hokejovych stadionov, ako Slovensko registrovanych profesionalnych hokejistov\" :D :D :D

Tak ja som len zvedavy, ked odide z hokejovej sceny nasa hokejova elita, co bude potom s nami :(

Odesláno

tak po dvoch tretinach SVK 3 : 1 FIN....

len tak dalej chlapci. poslednych 20 minut...:potlesk

tak nebola nam dopriata medaila. Demitrova ticky :fnuk:fnuk

[upravil dne 28/2/10 Micky99]

Odesláno

bola to smola.urcite k tomu prispel aj rozhodca.skoda ze sme to pokazili,v hokeji treba mat aj stastie a dnes sme ho nemali.

napriek tomu myslim ze mame zaco podakovat nasim, vyborne reprezentovanie krajiny.bol to pekny hokej:potlesk

Odesláno

Tiez som sklamany...:fnuk

Ale tiez suhlasim s tym ze hokej predviedli paradny a nie je sa za co hambit.

Skoda no.

Horsie je ze sa takato sanca uz zrejme nebude opakovat...

Ale aj tak DAKUJEME CHLAPCI, Hlavu hore :papa

Odesláno

Když jsem se díval jak jsme hráli s Canadou,tak sem jim moc šanci na nějakéj dobréj výsledek nedával..A taky to tak dopadlo..:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...