Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Tak Kanade hadam nemoze piskat Kanadsky rozhodca, nie? Ten musi piskat USA:Finsko...to by bol stret zaujmov...ci viac ich tam nie je? Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Nech do dopadne akokolvek (aj zemiakovo ) treba povedat za mna ze chalani prijemne prekvapili. Uz to ze sme zdolali rusov a ten Demitrov najazd...po tomto dueli by mi bolo asi aj jedno keby sa nedostali dalej. Potom po hre s Normi troska sklamanie... Ale dnesny zapas nas zasa dostal do varu. PARADA. S Kanadou sice dufame a verime ale optimisticky...uvidime Kazdopadne, zislo by sa ist do ulic ako v roku 2002...neviem ci sa este takato hokejova atmosfera zopakuje [upravil dne 25.2.2010 Y2K] Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Je ine byt v uliciach ked je teplo a su majstrovstva ako teraz kdesi mrznut ... a este 3:30 rano ... kazdopadne povinne sledovanie je zarucene:mrk Citovat
lubokpz Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Tak Kanade hadam nemoze piskat Kanadsky rozhodca, nie? Ten musi piskat USA:Finsko...to by bol stret zaujmov...ci viac ich tam nie je? no hej, ale zvyknú dať amíka a bližšia košeľa ako kabát Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 To je pravda, ale zas amik radsej vo finale SVK ako Kanadu Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Uplne cisto teoreticky by bolo fajn vidiet finale Slovensko : USA a tam vyhrat... To by som si pozrel potom ako by sa tvaril mr. Stastny Citovat
Micky99 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Y2K Uplne cisto teoreticky by bolo fajn vidiet finale Slovensko : USA a tam vyhrat... To by som si pozrel potom ako by sa tvaril mr. Stastny tak na tomto som sa zasmial :D:D ale bol by to fakt zaujimavy kukuc Citovat
godzila.01 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 No prohře naší staré gardy už nám zbývá jen fandit slovenskému výběru at jim natrhnou pozadí Doufám že dojdete alespon na medailové umístění.... good luck ! Citovat
jozefsv Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Lubko - to ze sme v semifinale je samozrejme super,skoro sme rozmlatili obyvacku s kolegami.z casti sa ale moje slova potvrdili,vid cesky team.namyslat si ze stale budeme hrat spicku je prinajmensom naivne.nasa stara garda este chvilu pohra a je to.samozrejme ked som predtym pisal som v kutiku duse dufal, ze postupime do semi.teraz je to nadhera.aj ked nic dalej nebude tak sme aspon vsetkym ukazali ze vieme hrat hokej:super Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv ...sme aspon vsetkym ukazali ze vieme hrat hokej:super A ze sa konecne dalo na to aj pozerat Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Klidně přiznám, že mě vypadnutí našich nevadí. Za to, co předváděli měli odjet už dávno. O to víc věřím Slovensku !!! Citovat
jozefsv Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Peta - to by som si tiez premyslel,ale mozno nas prekvapia Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Mozno Konecne mame otvoreny aj nas oblubeny podnik na hokej Takze ked vydrzim, zajtra si ho pozrem v lepsej atmosfere jak doma Citovat
74dave Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Tak to je škoda,ale pěknej zápas To měl Demitra trefit na konci. Citovat
jozefsv Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 skoda toho konca ale hokej sa hra 60 min a treba uznat ze kanada bola lepsia.nasi zbytocne hrali zakryknuto prve dve tretiny.drzme nasim palce na finov Citovat
Qcko Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Krasny hokej, nikto neocakaval taky vysledok, myslel som ze v 2. tretine nas rozstrielaju, ale nasi drzali zubami nechtami a v 3. tretine to bolo o nervy, kazdopadne si myslim ze 3:2 proti Kanade je vysledok nad ocakavania vsetkych... ...tesim sa na zapas s Finskom, tym vyradime komplet skandinaviu :D ...viac ma trapi co sa stalo Gaborikovi:nevim Citovat
74dave Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Věřím,že Finsko porazíte a bude bronz.Za ty výkony na OH si to zaslouží. Citovat
Qcko Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv gaborikovi nic nieje.bude hrat To som rad, lebo celu 3. tretinu tam nebol:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Keby hrali s polovice tak, jak hrali na konci aj prve dve tretiny, tak je vysledok iny Skoda ze zase len ku koncu ... Ale aj tak sme im zavarili, s cim nepocital nikto Dufam ze bude aspom ten bronz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.