Capy Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 máš to hezký. ta matná mu sluší. A jak jede? spokojenej Citovat
derek Odesláno 19. září 2011 Autor Odesláno 19. září 2011 Jo jede to bombasticky,video není nestihl jsem kameru do auta,v pátek večer jsem to doskládal a hurá na závody,to jsem stím nikde nejel. No a tak sem ještě v sobotu ladill turbo,to mi netlačilo první jízdu - samozřejmě urvaný jeden drátek od napájení reg ventilku,hned to pak tlačilo 1,4 - 1,5Bar,no a taky mi 3 jízdy nefungovaly systém AYC,zase moje chyba špatně zapojená elektrika ,no jo je to trochu jiné než Pug. Ale masakrrrrrr ....... Samozřejmě sem hned v sobotu posunul svodidla ,ale foto nemám,až bude na netu přidám. No ale v 24.00 Bylo přední rameno vyměněno,a v neděli se jelo znovu. [upravil dne 19/9/11 16:46 od derek] Citovat
derek Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Správne využití takového auta :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.