Guest panmirek Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Dobrý večer. Mám peugeot 306 a měl jsem problém s rádiem.Měl jsem přecvaklou anténu, tak jsem koupil komplet novou a natáhl jí místo staré.Zapojil jsem starší radio JVC a nenaladilo to jedinou normální stanici kromě Radiožurnálu.Posléze jsem koupil nové rádio Sencor a situace je pořád stejná. Mohl by mě nekdo prosimvás poradit,protože už si nevím rady. Předem děkuji. Citovat
F.I.K Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Takový ty levnější uni. antény maj většinou takovej ten kolík kterym přitahuješ ten kužel od prutu (nevim jak se tomu nadává) přez střechu ke kabelu nijak neizolovanej a když uděláš malou díru do střechy, tak se ti přikostří a nebude to ladit. Já to kdysi udělal tak, že sem vyvrtal větší díru a na tu závitovku navlíkl gumovou průchodku. Citovat
pastorek Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Původně zaslal: panmirek ....koupil komplet novou a natáhl jí místo staré... Nemá náhodou popri koaxiáli ešte jeden káblik? Môže byť že je elektronická a nepôjde bez napájania. Druhá vec ma napadla či je ukostrená ku streche. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.