Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sanko

a toto krabička do které se zapojili a z ní pak šli dva dráty do koncovky do pc

koncovka do PC To je to napájení 12V +a- a přivedeš na ně dráty ze žárovky. Na těch neonech je vysoké napětí!!!!!!!!!

[upravil dne 29/12/09 kobr]

Odesláno

Tak to by bylo ale ted u toho svetla jsou 4 draty jeden je propojovací s tím druhým aby se rozsvítilo když se rozsvítí i to druhé jeden je + a druhý - a ten poslední je drát ke dveřím snad sem to pochopil dobře teď mi de o to který je který všechny mají stejnou barvu nemáte někdo nějaké schéma ja už hledal ale nenašel jsem ani v knížce o p406

Odesláno

V knížce JAK na to je schéma vnitřního osvětlení. Je tam. Ale ty potřebuješ vytáhnout jen ty dva dráty z napájení žárovky. Nic jiného neřeš. Neon chceš dát místo stropního osvětlení? Pak jen ty dva dráty.

Odesláno

tak civim do té knížky našel sem schéma zapojení vnitřního osvětlení toho v předu vedouod toho 4 kabeli ale nikde není vysvětlený co jsou zač jen jakou mají barvu. vede z něj šedý , béžový , zeleno žlutej , a zelený ale jaký je který? jak to zjistim

Odesláno

to ano ale ja řešim do jakých kabelů to mám zapojit páč chci aby se rozsvítili když otevřu dveře a světla zhasnou hned jak se dveře zavřou

Odesláno

to ano de to vysvaknout mám plast ke kterýmu se daji odcvaknout 4 dryty tak mi zbyde plast a z toho muzu vyndat žárovku ale ja ji vyndám jako by z obíjmky plastovy a konektory do kterých se dává žárovka vidět není já ti to vyfotim to bude nejlepší tak za půl hodky

Odesláno

Kristova noho, vytáhneš držák světla, je přišroubovaný pod sklíčkem světla vyloupneš a pod ním vidíš dva šrouby. Odšrobuješ a máš držák světla ven, vytáhneš žárovku a tam, kde byla žárovka odtama vytáhneš dva dráty a připojíš na neon. Už je to jasné?

[upravil dne 30/12/09 kobr]

post-0-14109611869872_thumb.jpg

Odesláno

me primo k žarovce dráty nevedou me tam vedou jen plechy takže to můžu připájet tak leda k těm plíškům ta knížka absolutne vubec nepopisuje 98 1.9 TD nokde nic k tomu pomalu není ani motor popsaný

[upravil dne 30/12/09 sanko]

Odesláno

Normalne chyt tie 2 draty co ti idu z neonu a priloz ich na skusku do tej objimky, samozrejme tam musis mat napatie . . . testuj, urcite na to prijdes:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...