valig Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 zdravím vospolok stala sa mi taka vec auto behalo v pohode ja som menil preventívne sviečky lebo mali dosť najazdené kupil som ten istý typ od toho istého výrobcu a prd ide to na nič su to BOSH a mal som s ni mi vždy problémi aj na predchadzajucich vozoch no ale na benzíne idu dobre prosím odporučte mi svičky ktoré nemusia mať značku ale pôjdu aj ako maju na LPG. za každú dobru radu vopred ďakujem.:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ohledně svíček a i na LPG ti nejlép poradí člen Ferry a někde tu i psal o svíčkách jen pohledat [upravil dne 27/12/09 honza406] Citovat
Ferry Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 ja mam momentalne original peugeot objednaci cislo 5960.15 a na krabicce s logem Peugeot je napsano Bosch FR7DE jezdi dobre, predtim jsem mel NGK V-line 23 (to jsou NGK BKR5EK) a ty taky nejely spatne, menil jsem je ted po 50tis. km, uz bylo znat, ze maji svoje odjete, po vymene motor dost ozil Citovat
valig Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 hm ja som si ties dal teraz ngk a ide to lepšie ale sa neviem zbaviť toho trasenia na volnobehu:grr Citovat
marohdi Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ja som mal 405tku 1.9lpg a daval som NGK a bol som spojny Citovat
lubokpz Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ahoj dufam, ze si ten na koho myslim (tachac funkuje som spokojny - dik, sedacky som este nemenil) co sa tyka sviecok dal som na ferryho radu a bol som spokojny, ale clovek je blbec a skusil som aj NGK1 specialne urcene pre plyn (120€) a nebol som ani trochu spokojny (vykon nic moc a dostat to z nizsich otacok - temer nemozne poskakoval som ako chory kon), tak som tam dal spat Bosch FR7DE a jupi. nespekuluj a daj na ferryho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.