Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím vospolok stala sa mi taka vec auto behalo v pohode ja som menil preventívne sviečky lebo mali dosť najazdené kupil som ten istý typ od toho istého výrobcu a prd ide to na nič su to BOSH a mal som s ni mi vždy problémi aj na predchadzajucich vozoch no ale na benzíne idu dobre prosím odporučte mi svičky ktoré nemusia mať značku ale pôjdu aj ako maju na LPG. za každú dobru radu vopred ďakujem.:papa:papa

Guest servisman
Odesláno

ohledně svíček a i na LPG ti nejlép poradí člen Ferry a někde tu i psal o svíčkách jen pohledat

[upravil dne 27/12/09 honza406]

Odesláno

ja mam momentalne original peugeot objednaci cislo 5960.15 a na krabicce s logem Peugeot je napsano Bosch FR7DE ;) jezdi dobre, predtim jsem mel NGK V-line 23 (to jsou NGK BKR5EK) a ty taky nejely spatne, menil jsem je ted po 50tis. km, uz bylo znat, ze maji svoje odjete, po vymene motor dost ozil

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj dufam, ze si ten na koho myslim (tachac funkuje som spokojny - dik, sedacky som este nemenil)

co sa tyka sviecok dal som na ferryho radu a bol som spokojny, ale clovek je blbec a skusil som aj NGK1 specialne urcene pre plyn (120€) a nebol som ani trochu spokojny (vykon nic moc a dostat to z nizsich otacok - temer nemozne poskakoval som ako chory kon), tak som tam dal spat Bosch FR7DE a jupi. nespekuluj a daj na ferryho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...