Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrnik::potlesk:super:papa

když máš na hlavě helmu tak ti mozek nefunguje nikdy. wooody nemáš ji na hlavě i teď?:myslim

to ale vůbec nevadí že byla lehce osvětlená(mesícem) ale o to že v takové rychlosti ti žádné pouliční lampy asi nepomůžou aj tak někoho můžeš sejmout

[upravil dne 27/12/09 Kloub]

Odesláno

To nic není. Krátce před půlnocí uháněla 206ka z ČB do Týna chvilku i 160km/hod., ovšem pod taktovkou jednoho VELICE zkušeného člověka odsud z fóra. :)

Rozepře motorkáři vs. řidiči osobních aut jsem čekal. ;)

Odesláno

dobrmik: v pohodě, jenom mi nepřipadlo důležitý to dopsat....

Kloub: Začímám těžce pochybovat o tvé inteligenci....helmu opravdu na hlavě nemám a dloho mít nebudu, s motorkama jsem skoncoval a věnuju se radši těm 4kolovím strojům...... a kdyby ses pořádně podíval, tak tam máš vysvětlení proč sem v noci jel 200, bylo to osvětlený, jinak jsem v noci moc nejezdil a když jo tak pomalu, a stejně mi tam asi v 60 skočila před motorku srna a byla to celkem sranda ustát, proto radši 4 kola...... bezpečnost nad vše....... neřikám že sem dokonalej, ale 200 na zadnim mezi dvěma autama jsem opravdu nejezdil, a ani mě to nenapadlo..

Odesláno

ale jo hezký, sice tomu nerozumim a motorek se bojím, ale video hezký, jen mě štve, že když se tomu motorkáři vyplavuje endorfin do mozku a užívá si to, jestli počítá s tím, že třeba když předjížděl toho tiráka a v protisměru taky jelo něco většího (bus?), že to zvládne ten řidič tiru, co když zazmatkuje, strhne to doprava a nabourá kvůli frájovi na motorce?

jinak souhlas s rokem dvatisíce:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...