Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:super Já taky budu najaře natírat. Tenhle rok jsem to nějak nestihnul :(:D

Zkusím vyzjistit, jak se sundávaj bubny, ty trochu omlátím takovým pneumatickým hajzlem s ocelovejma jehlama a opískuju :) Pak to hodím do modrej barvy a budu extra kchůl gangsta s nabušeným autem. Řetězy nenosim :P:D

Guest servisman
Odesláno

Doctore my tě chápeme ,ale kolikrát jak to napíšeš a pod tak se nediv,Brzdy nech na léto lépe se dělá venku na sluníčku.Že auto stálo delší dobu nejsi sám nějaké starosti má i OK406 kdy koupil 106 která delší dobu nejezdila.co víme poradíme

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

aspoň někdo chápavej, kterej si nerobí srandu. Je to tak. Koupil jsem auto, který rok stálo a chtěl bych ho co nejvíc ošetřit, aby nějakej čas vydrželo...

doktore,dělám si srandu,protože tím neprodloužíš život autu ani o hodinu...,ale jasně--chápu,chceš to mít, já bych se u auta,které rok stálo zaměřil na jiné věci a toto nechal opravdu na léto, ale je to tvoje auto :papa

Odesláno

nechám to na léto, už to řešit nebudu, když stejně nemám prostor. Jinak aby bylo jasno, tak jsem po výměně komplet spojky, brzd, rozvodů, řemenů, olejů, filtrů, kapalin, nějaký ty gufera poloos, komínek, kladka, čepy. Nejsem nějakej extra znalec, to sami víte, je to moje první auto, ale na co bych se měl ještě podívat, když auto, tak dlouho stálo?

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

nechám to na léto, už to řešit nebudu, když stejně nemám prostor. Jinak aby bylo jasno, tak jsem po výměně komplet spojky, brzd, rozvodů, řemenů, olejů, filtrů, kapalin, nějaký ty gufera poloos, komínek, kladka, čepy. Nejsem nějakej extra znalec, to sami víte, je to moje první auto, ale na co bych se měl ještě podívat, když auto, tak dlouho stálo?

teď nechápu,jestli ty věci,cos tady vyjmenoval byly opravdu špatné nebo jsi to udělal jako prevenci???

Protože koupit auto v takovém stavu by udělal jen blázen,sry....

Anebo Ti to nějaký \"chytrý\" člověk poradil ?? Že máš vyměnit poloosy například??

Odesláno

vy byste nekoupili gtičko za 63? Je fakt, že jsem do toho už 20 vrazil, ale snad to zas nějakejch 50tis. vydrží. Neřešte, co jsem tam opravil, ale spíš mi napište, co by se tam mělo ještě udělat, když to rok stálo?

Odesláno

Už s tím nedělej nic a radši si peníze pošetři ;)

Nemůžeš vědět,kdy se Ti stane něco na motoru a to se pak peněžence nelíbí.

Jinak 63 je \"docela\" solidní cena,přestože jsi do toho už tolik vrazil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...