P607Olda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Nedělejte si srandu, The_DoctoR to myslí dobře. Chce pro svoje auto něco udělat. Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 aspoň někdo chápavej, kterej si nerobí srandu. Je to tak. Koupil jsem auto, který rok stálo a chtěl bych ho co nejvíc ošetřit, aby nějakej čas vydrželo... Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 proč lakovat brzdiče????? a proč ne??? vypadá to dobře, brzdy jsou ošetřený a nenudí se doma..... Citovat
dolly1010 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Já taky budu najaře natírat. Tenhle rok jsem to nějak nestihnul Zkusím vyzjistit, jak se sundávaj bubny, ty trochu omlátím takovým pneumatickým hajzlem s ocelovejma jehlama a opískuju Pak to hodím do modrej barvy a budu extra kchůl gangsta s nabušeným autem. Řetězy nenosim Citovat
Guest servisman Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Doctore my tě chápeme ,ale kolikrát jak to napíšeš a pod tak se nediv,Brzdy nech na léto lépe se dělá venku na sluníčku.Že auto stálo delší dobu nejsi sám nějaké starosti má i OK406 kdy koupil 106 která delší dobu nejezdila.co víme poradíme Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 mě pujdou do bílí, stejně jako komplet podběhy a interier Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: The_DoctoR aspoň někdo chápavej, kterej si nerobí srandu. Je to tak. Koupil jsem auto, který rok stálo a chtěl bych ho co nejvíc ošetřit, aby nějakej čas vydrželo... doktore,dělám si srandu,protože tím neprodloužíš život autu ani o hodinu...,ale jasně--chápu,chceš to mít, já bych se u auta,které rok stálo zaměřil na jiné věci a toto nechal opravdu na léto, ale je to tvoje auto Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 nechám to na léto, už to řešit nebudu, když stejně nemám prostor. Jinak aby bylo jasno, tak jsem po výměně komplet spojky, brzd, rozvodů, řemenů, olejů, filtrů, kapalin, nějaký ty gufera poloos, komínek, kladka, čepy. Nejsem nějakej extra znalec, to sami víte, je to moje první auto, ale na co bych se měl ještě podívat, když auto, tak dlouho stálo? Citovat
praktik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 A ošetrenie natretie brzd ti schvalujem vyzera to fakt dobre :super Citovat
lukinnek Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: The_DoctoR nechám to na léto, už to řešit nebudu, když stejně nemám prostor. Jinak aby bylo jasno, tak jsem po výměně komplet spojky, brzd, rozvodů, řemenů, olejů, filtrů, kapalin, nějaký ty gufera poloos, komínek, kladka, čepy. Nejsem nějakej extra znalec, to sami víte, je to moje první auto, ale na co bych se měl ještě podívat, když auto, tak dlouho stálo? teď nechápu,jestli ty věci,cos tady vyjmenoval byly opravdu špatné nebo jsi to udělal jako prevenci??? Protože koupit auto v takovém stavu by udělal jen blázen,sry.... Anebo Ti to nějaký \"chytrý\" člověk poradil ?? Že máš vyměnit poloosy například?? Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 přečti si to ještě jednou a pořádně........ nejspíš to měnil z prevence, a poloosy neměnil Citovat
lukinnek Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 gufera budiž ... omlouvám se Wooody nicméně můj názor na tuhle koupi je pořád stejný. Dyť do toho vrazil další 2Oku a to jsem při zemi. Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ale má jistotu že má vše v dobrym stavu Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 vy byste nekoupili gtičko za 63? Je fakt, že jsem do toho už 20 vrazil, ale snad to zas nějakejch 50tis. vydrží. Neřešte, co jsem tam opravil, ale spíš mi napište, co by se tam mělo ještě udělat, když to rok stálo? Citovat
lukinnek Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Už s tím nedělej nic a radši si peníze pošetři Nemůžeš vědět,kdy se Ti stane něco na motoru a to se pak peněžence nelíbí. Jinak 63 je \"docela\" solidní cena,přestože jsi do toho už tolik vrazil. Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 lukinnek: Tak to jsi mě celkem uklidnil, sám jsem si kladl otázku, jestli to byla dobrá koupě, ale už to radši nebudu řešit Citovat
wooody Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 a jaky to je gti???? jako typ.... předpokládám že 306 nebo 206 když to je rok 2000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.