Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: dobrmik lubko to vystihl jako vždy..mám též geniusy a nemužu si stěžovat.....každej to prostě neprožívá....radši mám kvalitní jiné věci.... Ale souhlasím z části i s lubkem, každej holt máme jiný priority, pro mě je audio docela zásadní věc a rád si připlatím za kvalitu, ale zase mě nevadí si jít koupit oblečení do Tesca za 100.- Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda lubko: jenže ty nevíš co je pro kapera dostačující,a o tom to je, ty mu doporučíš logitech a on si je koupí a bude zklamanej, a nebo taky bude nadšenej. Proto je dobře slyšet názory jak pro tak i názory proti, když by mu každej napsal stejnej názor tak by si mohl říct že nic lepšího už není Kaper byl na par nasich zrazech, byl sem s nim v meste, vybavil mi dovoz plechovych diskoz zo stredneho slovenska atd ... Myslim, ze ho trochu, v zadnem pripade ne vela, ale trochu znam A myslim, ze uz jen samotny prispevek a pozadavky urcuji, jak je na tom kaper s hudbou Verim, ze keby som mu pustil tie Logitechy, tak by len pozeral ako to dobre hra A u teba, len na margo toho, ze plat do hudby nepatri S tym sa da aj nemusi celkom suhlasit. Mali sme v praci, spickove stereo sety k PC od Harman Kardon Jedny male stereo repraky stali cca 12 tis. SK, a hrali uzasne krystalovo cisto ... A boli s plastu ... Ale inac mam tiez radsej drevo ... A mam take vezu, trocha starsi, ale plne funkcni Yamahu V te dobe stala 18 tisic. SK , ale jede porad Citovat
Y2K Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Geniusy mam aj ja a na to na co sluzia uplna spokojnost No a ja sa zas v Tescu za 100,- SKK neobleciem ani keby to ake bolo Citovat
dobrmik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 peugeot je blázen do audia ale to že by dával jen 2 zimní mu už neva:D radši at mě to hraje mín a radsi budu mít 4 gumy:papa každýmu stačí neco jiného... Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 nevěděl sem že kapera znáš, v tom případě je to jiná Myslím si že si už kaper bude moct něco vybrat, tudíž nemá smysl to dál rozebírat:super Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Y2K : no vidíš, a já si klidně oblečení v Tescu koupím, civil totiž nosím jen asi 1 týdně, tudíž mě nevadí co si vezmu na sebe:D:aut Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja bych to tema zamknul dostavame se od domaciho kina do Teska :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Aj tam sa da kupit domace kino Citovat
Y2K Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 @Šalda: No vidis to, a sme pri tom...zivot je otazkou priorit kazdeho z nas a netreba kazdemu vnucovat hned ten svoj nazor ktory je (samozrejme iba podla nas) najlepsi :papa Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tak se ještě začneme bavit o výprodejích co mají teď v tescu:D:D Stejně teď už nosím jen oblečení P-C je prostě super a sem rád za kvalitu z jaké je to oblečení Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 V tesku se da koupit domaci kino...ano za 2x vetsi cenu, pokud neni v akci z naseho katalogu :D:D:D sranda... ja s tescu nenakupuju, je to moc daleko Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja sem tam v posledni dobe (svatky) nejak casto, nakolko tam koupis vse Sidli tam moje banka, a boli otvoreny snad najdlhsie Citovat
kaper Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Tak ja osobne si rád vypočujem aj návrhy na niečo lepšie a za viac peňazí. Aj keď asi zvolím niekde v strede nemám nejako veľa času pozerať dvd a počúvať hudbu. Zariaďujeme si s manželkou obývačku a chceme niečo čo nám prehraje nejaký dobrý film s dobrým zvukom, a zase to musí aj nejako vyzerať aby to manželka odobrila. Takže zhrniem to mám za úlohu nájsť dom. kino ktoré dobre hrá a má dobrý dizajn. Tiež si viem predstaviť,a vychutnať u seba kvalitné dvd s kvalitným zvukom. No má to aj háčiky a musím ich akceptovať. Citovat
domikra Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Chepp V kazdym pripade.. drevene.. treba geniusky za dvojku.. mmnt hned hodim link.. a prehravac si zvol jaky chces... http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=65296 a nebo o trosku vykonejsi o par stovek drazsi http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=73005 za ty prachy hodne muziky... ,a tp 4 vstupy, a pichnes si tam co chces.. televizi, hifinu, pc, DVD... proste co doma nandes muzes pripojit... vstupy se daji prepinat dalkovym ovladanim... a za ty prachy je to hodne muziky.. ale zalezi na tom jak moc mas rad hlasitu hudbu a jak moc bude velka mistnost... tyhle mam doma vyzkosene... ale samoze jsou i lepci a i horsi.. zalezi kolik chces dat.. takhle by se ti k tomu jeste BR prehravac do te tvoji ceny vlezl. At koupis cokoliv v zadnym priapde ne plast... drevo je drevo... ta druhá je hezčí Citovat
groovred Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nechcem robit ziadnu reklamu ale rad poradim.Geniusy som pouzival miesto dom.kina.Nehraju spatne ba dokonca za tie peniaze hraju excelentne ale ako domace kino by som ich uz nikdy nepouzil.Mam ich uz iba k pc.Obstaral som si dom.kino Panasonic SC-PT870EP a musim povedat ze reproduktory z bambusovych vlakien su fakt bomba.Krasne vyšky a stredy jasne zrozumitelny dialog,perfektne hlboke tony (subwofer s technologiou Kelton).Proste za tie prachy fakt uzasny zvuk a o kvalite zn.Panasonic neni pochyb.Skus ist do predajne a nechaj si to predviest.Najlepsie ak si zoberieš vlastne cd alebo dvd.To iste som zrobil ja.Vyskusal som niekolko dom.kin do 15 000Kč LG,Samsung,Sony ale ked mi zapli toto tak mi iba padla sanka a vyšlo zomna len ,,beriem´´ Največšie klady,moznost bezdrotoveho pripojenia zadnych repro.,automaticke nastavenie repro podla typu miestnosti,usb slot,i pod slot.atd... Prikladam obrazok,dizajnovo vypada tiez zaujimavo Citovat
peugeot09 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nechce se mi to číst celé...ale koukám, že se tu někdo se Šaldou dohaduje o tom, co je lepší, zda dva dřeváky s pořádným zesilovačem, nebo pětice plasťáků poháněné mizerným zesilovačem. Co ta poslední fotka, to je tady sbírka šrotů? Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Vis kdyby si nebyl liny prasatko...tak si to prectes a dozvis se jak to cele vsechno dopadlo...nakonec se i par lidi shodlo ze ty proste hodne veci nechapes Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ten Panasonic nevypadá šptně, ale třeba já konkrétně Panasonic nemusím, a to z důvodu ovládání a pohybu v menu, nějak mě nesedlo, měl sem možnost zkusit asi 4 sestavy a ve všech bylo zhruba stejný menu, je možný že tohle už bude mít menu udělaný líp, ale co nesedí mě může někomu jinýmu vyhovovat, takže proč ne:) A není to kvůli tomu že je to z plastu a podobně, jedná se mě jen konkrétně o dvd přehrávač osobně bych raději volil Sony a nebo Lg, s jejich ovládáním jsem spokojen a sžil jsem se sním docela rychle:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Peugeot 09, a uz to zase prehaname ? Fakt niekedy neviem. Vsetko, co sa sem da, a predava sa v beznich obchodoch ako spotrebna elektronika, je srot najvecsieho kalibru Sa cudujem, preco ta este tieto firmy nezamestnali, ked ty by si im urobil ukazkove repro zo vsetkeho coho sa dotknes Salda, to naozaj vyberas nieco podla ovladania ? Zvyknes si uplne na vsetko ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.