Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Y2K, A TO MÁŠ TY 2 AUDIOSESTAVY POSTAVENÝ VEDLE SEBE?? Citovat
Y2K Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ako sa to vezme... Repro vedla seba nie je, tie su rozostavene po obyvacke. Zosilovace vedla seba su... Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Vidis presne stejny jako pug09...vem si jen ze nadrebou ti napsaly dva lidi ze je taky maji a ze jsou spokojeni proto to dal nehodlam tady resit az mi udelas z dvou repro dojem ze je neco zamnou, sklonim se ti a polibim ti boty Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Fr3sh : nic mě líbat nemusíš, raději poctivej zvuk jen zepředu než ........ zvuk linoucí se ze všech stran;) Neříkal sem že repro 2,0 umí udělat prostorovej zvuk, já se tady bavím o kvalitě Y2K : a co máš doma za sestavu na audio?? Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 V tom je to proc se nikdy neshodnem ja ti to neberu kazdy ma rad enco jineho...ale jako ja treba nepomlouvam tvoje repro, nebo treba tvoji televizi atd. tak ty nemusi to moje, pac oba mame jine pozadavky. Urcite se najde neco co ja zase mam \"lepsi\" a muzu pomlouvat to tvoje a ty si muzes stat za svym...ja to respektuju, ale vy proste ne. Vy jediny slovo na ty repro ma ze hrajou ke zbliti...nic vic k tomu nemate... Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Určitě toho máš hromadu co máš lepší než já, a až bude zase nějaký jiný téma ( právě o tom co můžeš mít lepší než já ) Tak zase budeš psát ty že je lepší to co máš ty, a neříkej že ne;) Každej prostě píšeme o tom co máme doma. Je to to stejný jako když já napíšu že mám 2,0 Hdi 66kw a ty že máš 2,0 Hdi 80kw tak se taky s tebou nebudu hádat že mám lepší každej holt máme něco, a pokec je o tom že každej může napsat to co má, a promiň, ale na ty Logitechy sem ti nemohl napsat nic jinýho, nemůžu ti napsat že sou fajn, to prostě po mě nechtěj:( Logitechy mám napojený na PC a sem s nima spokojen, ale je to jen na ozvučení PC, a pochybuju že tvůj subwoofer bude hrát jinak než ten co mám já, tudíž si umím představit jak duní, ale bohužel jen duní Tyhle používám u PC : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400850U700062F [upravil dne 28/12/09 Šalda] Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Presne, to je ono to co jsem chtel aby si ty nebo pug09 napsal. Ja vim ze ty vase repro hrajou lip vim to. Ale kazdy ma jiny pozadavky a o tom je to. Kdyby mel kazdy to samy je to o ho***. Ja mam rad prostorovy zvuk, proto mam repro na to urcene a dokud nebudu mit doma lepsi zvuk budu za nima stat, az budu mit doma za stejnou cenu lepsi repro se vsim co potrebuju reknu ze logitechy byli sunty. Ale ted to nereknu o tom to preci je, dokud nevyzkousis, neveris. Citovat
Y2K Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Na audio mam zosilovac Yamaha a aj stlpove repro Yamaha. Zdroj je iba gramec, z nicoho ineho hudbu nepocuvam na tejto zostave. Je to ale len take docasne riesenie, kvalita nic moc. Ak budem vo vlastnom planujem troska daco ine Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 fr3sh: tudíž si podáme ruce a ukončímeto ,ju?? Díky za pokec a třeba se někdy sejdeme na sraze, tak pokecáme víc:super Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja souhlasim Treba nekdy jo, doufam ze tam pokecame a ne se prit o to kdo ma lepsi lak na aute :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 1. Kazdy ma priority nekde jinde Kazdy ma svoje financne stropy. Musim to napisat, ale zda sa mi, ze peugeot09 to zase nedokaze pochopit ... Pre vetsinu ludi, neni treba audio k zivotu Pokial niekto audio, nevyznava jako treba ty, ci nekdo jiny, je mu uplne zbytecne, kupovat 2 stlpove reproduktory, protoze pekne 5.1 tky mu zahraju slusne. Logitech z 5500 hra naozaj slusne, az velmi dobre ... To je v porovnani s tym, co za tu cenu moze kupit. Kaper ma 500 Eur, za 500 Eur, asi sotva spravis 2 stlpove kvalitne repro a k tomu kvalitny zosilovac, receiver, a k tomu BR prehravac schopny ... Takze proste naco sa to tu riesi dalej ? Naco stale melete jake sou to chrastitka ? Chrastitka sou to neni, za chrastitka povazuju ruzne jine znacky reproduktoru, ktere delaji 5.1 kove soustavy, jako treba MODECOM, TRUST, GEMBRID, REDSTAR a ine ... To su znacne shity, ktore su spravene velmi zle... Logitech, Creative a nektere modely Genius naozaj dokazu polahodit beznemu spotrebitelovi, a to dost dobre ... Takze je uplne jedno, ze peugeot09 dokaze spravit lepsie 2 kusy repro, a aj to je uplne jasne ze salda s tym suhlasi, lebo ich tiez ma, ale pre beznych ludi, budu tie 5.1 trebars od logitechu hlboko postacujuce , a vykonovo aj kvalitovo budu presahovat ich poziadavky Je pekne, ze vam stacit nebudou, ale neni treba s tym hltit cele vlakno, a nutit kaprovi neco, co je prenho zbytocne a v jeho pripade tipujem i nevyuzitelne ... Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Jupiiii konecne nekdo kdo je semnou...dekuji...aspon se to furt nesnazit rict jenom ja... Citovat
Y2K Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Sice som zastancom nazoru lepsej kvality co samozrejme je aj za vyssiu sumu a suhlasim ciastocne s nazorom Saldy a peugeot09 co sa audia tyka... Ale ak odhliadnem od tohto Lubk0 ma uplnu pravdu [upravil dne 28.12.2009 Y2K] Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Fr3sh Ja souhlasim Treba nekdy jo, doufam ze tam pokecame a ne se prit o to kdo ma lepsi lak na aute :D Lepší lak na autě mám pochopitelně já :D:aut Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Šalda: Nene nemas, ja ho mam kvalitnejsi, ty mas misto laku skrabosku :D [upravil dne 28/12/09 Fr3sh] Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 lubko: jenže ty nevíš co je pro kapera dostačující,a o tom to je, ty mu doporučíš logitech a on si je koupí a bude zklamanej, a nebo taky bude nadšenej. Proto je dobře slyšet názory jak pro tak i názory proti, když by mu každej napsal stejnej názor tak by si mohl říct že nic lepšího už není Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Fr3sh : Ty máš lepší lak protože jich máš 5 na sobě, kdežto já jen 2:aut ale kvalitnější Citovat
dobrmik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 lubko to vystihl jako vždy..mám též geniusy a nemužu si stěžovat.....každej to prostě neprožívá....radši mám kvalitní jiné věci.... Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 dobrmík: ale jen do jara:D:aut ale já mám větší kufr:P:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.