Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chcem vás poprosiť o radu a názory na domáce kiná. Aké by ste mi odporučili? cena tak okolo 500eur.

Ja som našiel tieto a kde ich najlacnejšie kúpiť?

LG HB954PB

Samsung HT-BD1255

Ešte chcem aby to prehrávalo blue ray dík za rady :papa

:papa

Odesláno

Na Tvém místě bych ještě nějakou tu chvíli (cca. půl roku) počkal. Cokoliv, co má na sobě nálepku BR půjde do té doby s cenou o něco níž, ušetříš tak nemalé finanční prostředky.

K čemu má vlastně to \"domácí kino\" sloužit? Čekáš od něj i kvalitní zvuk, nebo jde jen o možnost \"přehrát všechno\" a mít vše v jednom? :)

Odesláno

No tak asi oboje aj prehrať všetko a aj kvalitný zvuk. Mám novú obývačku a v rodinnom dome, susedom to vadiť nebude tak prečo si nepozrieť nejaký dobrí film s dobrým zvukom.

Odesláno

No ono to je tazke.

Kvalitu prilis za 500 E necakaj. Ale to uz hovorim o trosku vyssej zostave.

Take obycajne \"rodinne\" by som asi najradsej volil Panasonic.

BR este by som chvilu pockal :papa

Odesláno

V kazdym pripade.. drevene.. treba geniusky za dvojku.. mmnt hned hodim link.. a prehravac si zvol jaky chces... :aut

http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=65296

a nebo o trosku vykonejsi o par stovek drazsi

http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=73005

za ty prachy hodne muziky... ,a tp 4 vstupy, a pichnes si tam co chces.. televizi, hifinu, pc, DVD... proste co doma nandes muzes pripojit... vstupy se daji prepinat dalkovym ovladanim... a za ty prachy je to hodne muziky.. ale zalezi na tom jak moc mas rad hlasitu hudbu a jak moc bude velka mistnost...

tyhle mam doma vyzkosene... ale samoze jsou i lepci a i horsi.. zalezi kolik chces dat.. takhle by se ti k tomu jeste BR prehravac do te tvoji ceny vlezl. At koupis cokoliv v zadnym priapde ne plast... drevo je drevo...

Odesláno

Tak tak...s drevom suhlasiim.

Aj ked tie Genius (ak myslime rovnake teda) sa k domacemu kinu nehodia, su skor k PC. Ale zas nie je to az take zle.

No myslim ze kaper chcel zostavu domaceho kina nie takuto skladacku :myslim

Odesláno

Genius hůůů ne, pokud máš rád svoje uši. Dřevo ano, ale ne v provedení od výrobce PC periferií.

Radši stereo v podání dvou silných dřevěných věží, než pěti malých paskvilů s jednou dunící bedýnkou.

Tady, dívej, za trojku máš tohle:

http://www.hifibazar.cz/detail.asp?id=1420

S libovolnými PC chrastítky si tohle vytře *nechci říkat co*. Budeš ale muset počítat i s investicí do kvalitnějšího recieveru.

Jak píše kolega nade mnou, s BR počkat, za pětistovku jurošů kvalitu neočekávat-to bych právě označil za hranici, kde se teprve odděluje zrno od plev. :papa

Odesláno

peugeot09: nevim co mas proti temto repro... samoze je nemuzes srovnavat s temito... a hlavne ne cenove... krom toho psal ze chce kino.. a to za ty penize v tech periferiich co si napsal nekoupi. Taky bych mu nejradsi doporucil nejakou yamahu, jamo nebo neco podobnyho... ale za ty prachy asi ne.. a to nepocitam zesik a nejaky prehravac... ale to aby si nachystal tak 700-1000 ecek na to aby to bylo kompletni... Sem napsal nizkorozpoctove... rikam zalezi jake ma podminky.

Odesláno

Pokud máš sedačku u zdi tak stejně nebudeš mít dokonalý domácí kino, zvuk se ti nebude vinout po místnosti tak jak má, tudíž je úplně jedno do jakýho kina jdeš;)

Musel bys mít sedačku uprostřed abys vše slyšel jak máš

Možná bych uvažoval třeba o Pioneeru, některý jeho sestavy domácích kin mají krabičku na seštelování optimálního zvuku, dáš ju tam kde sedíš a sestava sama navrhne optimální konfiguraci bedýnek

Odesláno

To maji i onkya,ale to jsme někde jinde,že.:cool: Ale stoji ten zvuk za to a když k tomu přidáš bedny Jamo a pořadnej subvofer a dvd Pioneer.To Br nema smysl,zatím:cool:

Odesláno

Ale stejně pozna někdo znás,že ty patrony nemaji opravdovej zvuk kovu a nebo že ta hudba není tak suprova? Ale ta cena je někde uplně jinde.A ten senzor taky stoji dost tak popřemyšlet o kompromisu:papa

Odesláno

Ja osobne mam skladacku Receiver YAMAHA RX-V461 a k tomu repro JAMO 5x satelit + subvofer. Moj nazor je taky, radsej investujem viac do receivra a repro ktore mi vydrzia dlksie a zvuk sa neda nahradit ziadnim kompletom/plastom/ a DVD prehravac si mozes kupit aj kazdy rok novy. Po 2 rokoch set uz mozno nepredas. Ja mam momentalne prehravac http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14054849 mam ho rok sa pol a prehra aj šušne z nosa som s nim max. spokojny a velkostou je ako popolnik.

Odesláno

robozv : souhlasím, taky mám skládaný kino a stačí časem jen vyměnit přehrávač za přehrávač BR, ostatní si můžu nechat. A dřevo je dřevo,co se týče reprobeden, to je bez debat:super

jen nemám subwoofer, o hluboký tóny se mě postarají přední sloupový bedýnky:D ostaně nemám ani zadní repro, stejně to doma nezní jak má.

Odesláno

Tenhle zesilovač jsem už jednou opravoval a následně i tunil. Mám tu ještě z dob minulých zakoupenou kompletní servisní dokumentaci.

Tenkrát jsem se po tuningu do tohohle zesilovače na první poslech zamiloval. Závidím Ti ho.

Mám tu jeho výkonově slabšího, překopaného kolegu. Zvukově taky super. :)

Až se na něm něco pokazí, pošli mi ho, udělám Ti z něj dělo. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...