Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam svoje auto celkom rad a jazdit 90km/hod na 5-ku je myslim trapenie auta. Mimo mesta jazdim tych 110-120 ak to cesta a situacia dovolia. V meste vzdy 50km/hod. A nakoniec: naftu kupujem origo z benzinky po 0,8 eur/l takze liter viac, alebo menej ma ozaj netrapi. Urcite sa za 6 l jazdit da, no ja to nedokazem.

Inac Judes mas nadhernu farbu na 407, mal som taku na svojej byvalej 406. Keby som si mohol pri kupe vyberat nerozmyslam ani sekundu.

[upravil dne 23.3.2010 tomike]

Odesláno

Chlapi nemáte náhodou niekto namontované na oknách deflektory (ofuky) predné som už videl, jedná sa mi hlavne o tie na zadné okná na sedan až by mal niekto poprosil by som foto. Ďakujem.

Ukážka foto z predošlého auta.

[upravil dne 23/3/10 Judes]

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Tak ozaj netusim ako mozete jazdit s 2.0 HDi spotrebu 5,5-6l. Bezne jazdim za 7 pri trosku rychlejsej jazde. Vymeneny olej + komplet vsetky filtre. Jazdit za 5,5 som skusal no ak mam jazdit takto mohol som si kupit feldu. Tym nechcem povedat, ze jazdim ako prasa. Aj na 406 co som vlastnil ludia tuto na fore uvadzali nizsiu spotrebu ako som mal. Bude chyba vo mne, alebo maju ludia tendenciu klamat?? Na tak tazke auto ja myslim aj 7l celkom fajn.:)

Tym chcem povedat, ze spotrebu 5l maju len stare TDi 66 a 81kW. HDi je o niecom inom.

[upravil dne 23.3.2010 tomike]

Jezdim převážně do práce tak že dálku a v pruměru tak 100km/h a asi 1800 otáček prostě pohoda práce neuteče:D
Odesláno

Nazdar Judes, hladal som ale nemam foto s deflektormy Mam ich nahodené, dokonca mam vodičov už popraskaný asi zavisť možno pokus o krádež:o Ak sa pýtaš na tvar tak sú take ako na tej fotke /modra fabia?/ Zajtra sa pokúsim o foto:) a hodím to sem

Odesláno
Původně zaslal: Dudko

Nazdar Judes, hladal som ale nemam foto s deflektormy Mam ich nahodené, dokonca mam vodičov už popraskaný asi zavisť možno pokus o krádež:o Ak sa pýtaš na tvar tak sú take ako na tej fotke /modra fabia?/ Zajtra sa pokúsim o foto:) a hodím to sem

Kde si ich zohnal a cena ???

Odesláno
Původně zaslal: Dudko

To není fabie,ale filcka

Odesláno

chuck11 máš dobrý postreh na obrázku s deflektormi je moja bývalá Felícia.

pajo30 deflektory na 407-mu, za takú najlepšiu cenu som našiel tu

http://www.mkkosa.cz/mkkosa/peugeot-407-4dv-2004-sedan-protipruvanove-plexi-sada/

jedná sa mi konkrétne o sadu 4ks na sedan. Samostatne len na predné sa mi nepáči preto by som chcel celú sadu len neviem ako to vyzerá na zadnom okne. Na tej stránke to je vyobrazené len z toho obrázku sa nedá presne posúdiť, tá kratšia časť na zadné okno by mala byť v zadnej časti zošikmená preto sa mi to nepozdáva. Preto to foto kto by ho mal.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zadrec, potrebuju radu, chtel bych kupovat 407(asi tak za +-150 000,- 2.0hdi) tak se chci zeptat jestli jde zehnat nejaka 407 ve slusnem stavu za taky peniz a cemu se vyvarovat atd. Nebo jestli to ma vubec cenu neco takeho zhanet. Kupuji druhe auto do rodiny. Dik Jara

Odesláno
Zadrec, potrebuju radu, chtel bych kupovat 407(asi tak za +-150 000,- 2.0hdi) tak se chci zeptat jestli jde zehnat nejaka 407 ve slusnem stavu za taky peniz a cemu se vyvarovat atd. Nebo jestli to ma vubec cenu neco takeho zhanet. Kupuji druhe auto do rodiny. Dik Jara

to je na dlhu debatu :-) preco chces ako druhe auto do rodiny take velke? je to drahe na planovanu, a hlavne neplanovanu udrzbu... osobne by som volil ak peugeot a druhe auto nieco mensie napr. 206 alebo 307 po facelifte... pripadne neaky korejec - dobra cena/vykon

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...