swine007 Odesláno 26. září 2004 Odesláno 26. září 2004 Koukám že se tu něco bude dít ..... promyslíme a uvidíme Citovat
mk405 Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 asi by tochtělo zaurgovat ten přihlašovací formulář, stále nic:o. mk405:papa Citovat
Bohumil Odesláno 27. září 2004 Autor Odesláno 27. září 2004 Copak o to, vše je o tom, že je nejdřív práce a potom zábava. To by pak jeden vylít z kůže. Hoši a hošandy, VYDRŽA? !!! Už je to tam, tak to sypte.:D:D [Editován dne 27/9/04 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 29. září 2004 Autor Odesláno 29. září 2004 Prosím všechny, kdo se hlásí na jihočeský sraz, aby si přečetli článek o srazu celý a napsali jestli přijedou už v pátek, (pokud to tam nebude počítám s příjezdem v sobotu), dál zajištění ubytování (ano, ne)a účast na painbalu (ano ne). Taktéž je nutné kdo bude chtít baštu, ubytování a paintball zaslat zálohu na účet. Kdo nepošle, nebude mít zajištěno. Citovat
Bohumil Odesláno 1. říjen 2004 Autor Odesláno 1. říjen 2004 Tak termín srazu se nezadrřitelně blíží, což nás všechny blaží Připomínám, že to opravdu musím finančně uzavřít 8.10., (v následujícím týdnu jsem 12.-14.10. služebně v Budějkách). Citovat
Bohumil Odesláno 2. říjen 2004 Autor Odesláno 2. říjen 2004 Prosím všechny, co chtějí přijet na Jihočeský sraz, aby se zaregistrovali na hlavní stránce : http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm Pročítal jsem si diskusi a většina z vás co jste se vyjádřili že by jste přijeli, není ještě bohužel zaregisrovaná. Moc prosím. učiňte tak, zjednodušíte přehled. Děkuji. Citovat
Guest Masinka Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Napsán autorem Bohumil Prosím všechny, co chtějí přijet na Jihočeský sraz, aby se zaregistrovali na hlavní stránce : http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm Pročítal jsem si diskusi a většina z vás co jste se vyjádřili že by jste přijeli, není ještě bohužel zaregisrovaná. Moc prosím. učiňte tak, zjednodušíte přehled. Děkuji. Tak to bohuzel vetsinou byva Citovat
brevla Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Přijedeme v sobotu a někdy večer pojedem dom. Na účet jsem dal k zaplacení 400,- Kč jelikož jsem nás přihlásil 4 a už se těším. ID 810 brevla Citovat
Bohumil Odesláno 2. říjen 2004 Autor Odesláno 2. říjen 2004 2 \"Brevla\" : na hlavní stránce jsem tě zaregistroval. Citovat
Bohumil Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 2\"Brevla\" : Omlouvám se za přihlášení, koukal jsem hlavně po jménech, ID jsem přehlíd. Soráč. Citovat
Bohumil Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 Moc přihlášených lidí nepřibylo, pro všechny co chtějí přijet a ještě se neregisrovali : Prosím všechny, co chtějí přijet na Jihočeský sraz, aby se zaregistrovali na hlavní stránce : http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm Pročítal jsem si diskusi a většina z vás co jste se vyjádřili že by jste přijeli, není ještě bohužel zaregisrovaná. Moc prosím. učiňte tak, zjednodušíte přehled. Děkuji. Citovat
brevla Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Hold ti co nepřijedou tak prohloupí a sraz bude opravdu MINI. Škoda přitom je nás tolik tady na Jihu. Citovat
Bohumil Odesláno 5. říjen 2004 Autor Odesláno 5. říjen 2004 Tak, termín \"Jihočeského minisrazu\" se nezadržitelně blíží, prosím všechny, kdo chtějí přijet, aby se regisrovali na hlavní stránce, abych mohl zajistit pro zájemce baštu, ubytování, nebo paintball. Už je o boj šest zájemců, což je mininum. Tak kdo ještě si chce vyzkoušet své schopnosti? Neváhejte!!! Finanční uzávěrka se nezadržitelně blíží!!! Citovat
Bohumil Odesláno 6. říjen 2004 Autor Odesláno 6. říjen 2004 Mrknul jsem se na připsané platby ke srazu na účet a zatím mám připsány pouze platby od dvou členů. Nehodlám na tom zbohatnout, ale zajiš?ovat baštu, ubytování a paintball ze svého taktéž nehodlám. U bašty se to dá rozpočítat třeba na místě, ale u ostatního to jaksi nejde. No, třeba ještě něco přijde. Citovat
Bohumil Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Honím vás tu tak proto, že platby přicházení na účet s jedno až třídenním zpožděním, navíc jsem ještě 12-14 v Budějkách. Proto jsem stanovil termín plateb do 8.10. Takže, kdo chce mít zajištěno na srazu baštu, ubytování, paintball, máte ještě do zítra poslední, hhmmm, ale opravdu poslední šanci. [Editován dne 7/10/04 Bohumil] Citovat
John Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Tak penízky poslany. Už se těším na srázek a pokecání s ostatníma. :papa Citovat
Bohumil Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Kdo se nezúčastní, bude móóóc litovat. Uvidí nevídané, zažije dosud nezažité a ty ceny do soutěží, ....:o:o Zapoměl jsem ještě : uslyší neslýchané !!! [Editován dne 8/10/04 Bohumil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.