Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No já právě že asi seženu spíš origo z nějaký bouračky tak bych potřeboval vědět jak je to se zapojením když mám z výroby v elektrice jenom předek a hlavně jestli to stahování pujde do dveří namontovat jestli tam proto bude elektrika a jestli to pude napojit i na ovládání k řidiči co je na dveřích somozhřejmě bych tam musel dát ten ovládácí pane se 4 tlačítkama

Odesláno

Ted to dodelavam na svym,kabelaz tam neni,uz jsem namontoval origo stahovacky ,dverni kabelove svazky,ovladace b tapecira.chybi dotahat vnitrni el v aute od sloupku pres pojistky do ridicovych dveri.

Odesláno

A nedalo by se nějak zjisti jestli tam náhodou nemam přípravu pro ty okna protože když sem měnil motorek centrálu tak tam myslim nějakej volnej konektro ve dveřích byl ale nejsem si jistej:myslim

Odesláno

sundej konektor co je mezi dverma a sloupkem a mrkni kolik na tebe bude koukat pinu , pokud dva nebotri tak neni priprava , pokud vic tak je to ok , ja mam ve sloupku tri piny a v protikusu nove kabelaze je deset pinu ale to je verze s superblokadou a s svetylkama prahu (v tapecu)

Odesláno

Čest tak jsem tu zpět s aktuálníma informace ze sloupku do zadních dveří mi vede 5 drátu

modrej

bílej

hnědej

takovej narůžovělej

žlutej se zelenejma proužkama

a zjistil jsem to zatim pouze u dveří za řidičem protože mi auto stojí v garáži a druhý dveřem mi kuli zdi nejdou otevřít:bojim

Odesláno

Moh by mi někdo teda říct jestli tydle dráty jsou příprava pro stahování okínek nebo ne:( a opakuji že to chci dělat na starym modelu:(

Odesláno

tak když sedíš u řidiče tak ti sou defakto k ničemu....... ale co když někoho vezeš v létě v zadu...... ???? jinak celý léto sem jezdils otevřenejma zadníma oknama..... pěkně to luftovalo....... a docela mě štvalo že musim vzádu pořád točit švihdlama.... taky je budu dodělávat....

Odesláno

Pe.Tr: mno taky sem tomu neveril... uz jenom sehnat tapeci a zbytek... uvidim...

ozzy: mas recht taky mam klimu... Ale ja chci mit vic tlacitek po levici... a kdyz nekoho vezu a miluju kdyz si nekdo otevre okinko kdyz zapnu klimu... Tak bych byl konecne krale zadnich okynek ja.... muheheheh :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...