sliki Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Zdravim Chci se zeptat co by obnášelo předělání zadních okínek z manuálu do elektriky na peugeotu 406 starej model rv. 96:myslim dík za rady Citovat
dolly1010 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Když necháme stranou origo stahování oken z nějakej bouračky, tak Jablotron prodává docela zajimavej výrobek: http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/stahovani+oken/ Citovat
sliki Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 No já právě že asi seženu spíš origo z nějaký bouračky tak bych potřeboval vědět jak je to se zapojením když mám z výroby v elektrice jenom předek a hlavně jestli to stahování pujde do dveří namontovat jestli tam proto bude elektrika a jestli to pude napojit i na ovládání k řidiči co je na dveřích somozhřejmě bych tam musel dát ten ovládácí pane se 4 tlačítkama Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ted to dodelavam na svym,kabelaz tam neni,uz jsem namontoval origo stahovacky ,dverni kabelove svazky,ovladace b tapecira.chybi dotahat vnitrni el v aute od sloupku pres pojistky do ridicovych dveri. Citovat
sliki Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 A nedalo by se nějak zjisti jestli tam náhodou nemam přípravu pro ty okna protože když sem měnil motorek centrálu tak tam myslim nějakej volnej konektro ve dveřích byl ale nejsem si jistej:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 sundej konektor co je mezi dverma a sloupkem a mrkni kolik na tebe bude koukat pinu , pokud dva nebotri tak neni priprava , pokud vic tak je to ok , ja mam ve sloupku tri piny a v protikusu nove kabelaze je deset pinu ale to je verze s superblokadou a s svetylkama prahu (v tapecu) Citovat
sliki Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Jasný tak já na to zejtra kouknu a pak to budu řešit dál zatim dík Citovat
sliki Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 Čest tak jsem tu zpět s aktuálníma informace ze sloupku do zadních dveří mi vede 5 drátu modrej bílej hnědej takovej narůžovělej žlutej se zelenejma proužkama a zjistil jsem to zatim pouze u dveří za řidičem protože mi auto stojí v garáži a druhý dveřem mi kuli zdi nejdou otevřít:bojim Citovat
sliki Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Moh by mi někdo teda říct jestli tydle dráty jsou příprava pro stahování okínek nebo ne:( a opakuji že to chci dělat na starym modelu:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 no puvodni ukol znel kolik pinu ma konektor ve sloupku ne konektor ve dverich . mrkni o rozpojeneho konektoru Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 kdyz jsem to zkousel na sedanu, tak mi do B sloupku sly vsechny drady (konektor plnej) a do samotnych dveri uz jen par... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 kucííí--má vůbec smysl se s tím babrat?? mám sice okna v el.,ale vzadu je vůbec nepoužívám.. Citovat
wooody Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 tak když sedíš u řidiče tak ti sou defakto k ničemu....... ale co když někoho vezeš v létě v zadu...... ???? jinak celý léto sem jezdils otevřenejma zadníma oknama..... pěkně to luftovalo....... a docela mě štvalo že musim vzádu pořád točit švihdlama.... taky je budu dodělávat.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 mě to baví , bohužel začínám se dostávat do stádia kdy už prostě není co do auta dodělat. Citovat
wooody Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 ti pučim moje auto jestli chceš... Citovat
Chepp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 ja bych o tom premyslel taky do dveri dva piny a ze sloupku 6ks pinu... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 no,zapomněl jsem dopsat,že většina 406tek má klimatizaci,proto je nepoužívám-tak sorry Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Chepp: zavidim mam dva na dva , aspon to mam na dyl časove a nebude to hned fertig klimu mam taky , poustim tak parkrat do roka kvuli udrzby Citovat
Chepp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Pe.Tr: mno taky sem tomu neveril... uz jenom sehnat tapeci a zbytek... uvidim... ozzy: mas recht taky mam klimu... Ale ja chci mit vic tlacitek po levici... a kdyz nekoho vezu a miluju kdyz si nekdo otevre okinko kdyz zapnu klimu... Tak bych byl konecne krale zadnich okynek ja.... muheheheh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.