Sawer Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: winco jasne nebudem sa hadať a poviem asi to že vodna para vznika aj pri splaovani benzinu ale to si asi vedel....inak skončim asi tak tento alebo buduci tyden si idem hodiť do motora moj vyvijač vodiku a ked to bude alebo nebude fungovať tak dam vedieť dohodnute?? akurat mám dilemu či privod vodiku dať pred alebo za klapku ale ved uvidim napiš sem alebo na moj mail kontakt na teba, viac hláv viac rozumu, kontakt na mňa sawer@pobox.sk alebo 0948606663, a daj to za klapku a za váhu vzduchu.... už o tom viem dosť tak keby máš niejakú otázku len sa ma spýtaj... Citovat
winco Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 nejde ti poslať mail ked odošlem tak mi otočkou dojde sprava že máš plnu shranku [upravil dne 3/1/10 winco] Citovat
Sawer Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: winco nejde ti poslať mail ked odošlem tak mi otočkou dojde sprava že máš plnu shranku :papaUž je to OK... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.