keram1979 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 caute pazotaci, prosim poradte...origos povodone radio Philips 4050 som chcel dat na zasluzeny odpocinok, namontoval som ten ramik, nahodil nove radio a..... nist nove radio rozsvietilo ledku ze je napajane, ale nejde ani zapnut ani nic, iba nieco raz pipne... manik v Peugeote mi povedal ze treba od baterky vraj natiahnut priamo kabel aby bolo napajane priamo od baterie, lebo origos je napajane nejakymi datovymi kablami prosim o radu, co treba spravit aby som rozbehal nove radio? (mimochodom v inom aute odskusane, facha ako ma...) dakujem za rady Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 je potreba prohodit jeden +12kabel v isu , vem merak a zkontroluj to vuci schematu noveho radia Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 jj treba prehodiť v konektore spínaných 12v a stálych 12v. Niekde tu bolo aj aké to sú farby. Citovat
keram1979 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Pe.tr, dik za odpoved, este mi to prosim ta napis ako uplnemu laikovi (nieco ako vytiahni cerveny kablik a suchni tam ten zeleny )eeeeee, schemu noveho nemam ani dokonca... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.