Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 206, motor prakticky stejný, jako Ty. Nárazníku, ani ničeho podobného jsem se nedotknul, vše je v origo stavu vyjma filtru. Jedná se o úpravu, kterou lze kdykoliv odmontovat a nahradit klasickým, sériovým airboxem. Nic moc na tom není, koupíš v OBI několik kolínek a trubek, ty si upravíš k obrazu svému, rozebeš předek, schováš tam filtr a jsi vysmátý. ;)

Odesláno

no ale ja mam vyfuk jako u diesla zahnutej dolu a je schovanej za naraznikem - zadnej obloucek v narazniku na vyfuk neni.. a jaky ty trubky koupit? novodurovou?

Videl si jak debiline to ma reseny ten muj pazout? budu jeste muset vymyslet jak to tam napojit ten filtr..

Odesláno

Ak ti ide o zvuk, nech sa paci

...recesia...som zvedavy, ci sa do toho aj pustis, vseobecne 1.4 motor nie je na \"balenie kociek\", ale na pohodlne a nie moc zive vozenie, s tym sa zmier...

...kludne si prelez sekciu \"Nase kary\", tam vela ludi riesi filtre, potrubia, vyfuky atd, vela stastia, ak sa chces tomu seriozne venovat, teoriu mat musis....;)...mne sa osobne auta, ktore zbytocne hucia nepacia, pride mi to take zvlastne, ten vzduchovy filter ti schvalujem, to je dobra investicia, aj ked na taky motor staci aj vlozka do origo boxu;)

Odesláno
Původně zaslal: stres3dcz

kolikrat se budu opakovat me nejde o vykon me jde jen o zvuk, maximalne tak o oziveny toho motora aby tahnul ve vysokych. chci si pak kupovat 318ti to je 1.8 turbo benzin s vykonem 103kw tam potom budou mit cenu ostry vacky , cip svody kat vyfuk atd!

A ty jako myslíš že označení 318 ti znamená že to má přeplňování? :DNo znám starší modely v turbu ale to jsou soutěžáky a obrovská překopávka a pokud myslíš že 103kw je na auto co má 1300kg ve dvoudveřáku nějak moc tak věř tomu že u tohoto motoru platí úplně stejně že jt to škoda investic a ještě k tomu se znalostmi které máš. Já nijak neupravoval motor ale jen věci okolo které ke sportovnímu autu patří mě stály 140000kč bez práce. Tak že buď tomu nerozumíš vůbec nebo tomu nechceš rozumět a pro takového mám jedinou radu

kdo chce kam ch-j s ním

tady viz foto tvého turba:D

post-0-14109611755416_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: wooody

:) ale existuje větráček do sání co ti turbo nahradí :)

[upravil dne 24/12/09 wooody]

100pro souhlas, doporučuji elektrickou variantu pro opravdové znalce :D, proč si kupovat 1,8 16V od PSA když můžu mít \"stříkačku\" od BMW:D

[upravil dne 24/12/09 rootsky]

[upravil dne 24/12/09 rootsky]

Odesláno

no ono si řekneš BMW to je kvalita, ale ty díly potom to bude sranda to neni za hubičku(např. sada rozvodů plus pár kravin co se dělá u BMW vyjde na 12000kč) to už neni sranda...mam vydeo sice je to japonská honda civic ale v základu má stejnej výkon jako peugeot, a pak když jí udělal tam mu lítala přes 240km/h a byla to taky 1.4 ale přeplnovaná....

no nic každej máme svuj názor a je to na každým čeho chce dosáhnout.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...