Martin Mi16 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 chtěl bych se tu podělit o pár názoru na jistou mozkou indispozici francouzkého auta pežot.Nebudu zde rozebírat použití hvězdiček v celým autě a to včetně brzd,to musel mít na svědomí ještě větší bezmozek než ten,kterej narhnul zajištění zmíněnýho bovdenu...Popíšu situaci,dnes teplota -2°C,zlomený bovden tachometru a pokus o jeho vytažení z díry..Kdo dělal a měl motor v autě,ví co myslím..Takže v naprosto minimálním prostoru propleteným tyčkama řazení,který ikdyž oddělám tak zase vadí něco jinýho,jde sotva a to doslova sotva procpat ruku ke konci zastrčenýmu do motoru,nebo kam to vůbec vede..Když se mi podařilo narvat ruku ke kloboučku tý úžasný gumý závlačky podělaný a trochu za něj zkusím zatáhnout,tak se okamžitě urve..Krevní tlak začíná po hodině stoupat a výsledek?Nula...pros**ná hodina a půl v mrazu,to za co šlo na tý gumový závlačce je urvaný a nápady na vyprostění zbytku v kýblu... No nic,zkusím se tu zeptat,nemá někdo radu ze zkušenosti,jak tu kokotinu vytáhnout bez vyndání motoru sezhora¨,prostými lidskými silami?a jde o mí16 [upravil dne 22/12/09 Martin Mi16] [upravil dne 22/12/09 Martin Mi16] Citovat
dýzl Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Dnes s odstupem času mi to jako taková pakárna nepřijde.Fakt je ten,že jsem to dělal při teplotách na 5°C a ned pod,nejhorší bylo než jsem přišel jak je ten bovden zajištěn tou gomovou závlačkou.Nej problém byl v palubce.v motoru OK, strkám do palubky a ono to nejde,tak nakonec jsem uděll komplet palubku a až poté v motoru a vše OK.Šlo ale o ropáka a ne mi. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 ta závlačka tam je jen \"zastrčená\" ne? Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ano. Je to kužeľový gumový kolík. Citovat
Marcel505 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Co si vlézt pod auto a šáhnout tam zespoda? Zeshora to pakárna je... Citovat
Martin Mi16 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Pastorek,dýzl díky Marcel505: problém je právě v tom,že nemám k dispozici hever a musím najíždět na fošny opřený o terasu u baráku a teď v zimě je to docela naprd :-),ale nějak to půjde,tacho musí fungovat. Citovat
Capy Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 nevím jestli jsi měl vyndanou baterku a její držák. Jestli ne zkus jí vyndat a uvidíš o co je lepší přístut. Jinak v mínus 2 vyndavat něco gumovýho - co si čekal To snad ani jinak dopadnout nemohlo než že se to urve. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 já čekal že to rupne,koneckonců je to tam 20 let...Jinak baterka venku byla,ale držák ne,moc tomu nepomůže..jak to půjde,lehnu pod to...Doufám že se zadaří Citovat
Marcel505 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Martin Mi16 Pastorek,dýzl díky Marcel505: problém je právě v tom,že nemám k dispozici hever a musím najíždět na fošny opřený o terasu u baráku a teď v zimě je to docela naprd :-),ale nějak to půjde,tacho musí fungovat. Tak vyjeď levým, nebo i pravým kolem na připravenou cihlu. Místa bude o něco víc. Blbej nápad: Vlézt si do kanálu na ulici a nechat na něj najet někým autem, pak vykouknout z kanálu a opravovat... (To je ale fakt hovadina, taky už je čas...) Citovat
Martin Mi16 Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Marceli ,ale nápad logickej a účinej :D Citovat
Marcel505 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Martin Mi16 Marceli ,ale nápad logickej a účinej :D Realizace z kanálu? Citovat
Martin Mi16 Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 pravda,před bárákem kanál je,ale do sraček nechci lézt..radši si najedu na tu fošnu,když slezl sněh :-) Citovat
Marcel505 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Nebo najet předkem na chodník, nemáš-li nízko nárazník, ale to už hraničí s tím, že tam stejně bude obrubník vadit. Citovat
dýzl Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Pokud mne paměť neklame,tak zezdola to bylo (aspoň na dýzlu) ještě horší než seshora Citovat
Martin Mi16 Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 tak jsem na to dnes kouknul zespod-ani omylem :-)..motor se mi kvůli gumový závlačce vytahovat nechce Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Nejde odšroubovat celá ta plastová věc ve který ten bovden drží? Myslim že jo a šroubek je asi zezhora. Citovat
Bejk13 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Zespoda kolego,zespoda,dělali sme to s Martinem na Šemíkovi bejvalim dvakrát,sice pojeb,ale dá se.Nesmíš holt pořád srovnávat s Baworskou kvalitou. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Tome dyk to vypadá zespod jako nemožná věc...sakra kde sou ty časy,kdy se na to vrhlo x lidí který do toho kecali a pak to nějak šlo :-)...Jak nejde tacho,tak mě to štve...Jinak to nesrovnávám,akorát bmw mělo elektronický tacho už v 80tých letech [upravil dne 26/12/09 Martin Mi16] Citovat
Martin Mi16 Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: Benžík Nejde odšroubovat celá ta plastová věc ve který ten bovden drží? Myslim že jo a šroubek je asi zezhora. to jsem nějak neskoumal,už jsem byl docela rozčílenej :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.