Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych se tu podělit o pár názoru na jistou mozkou indispozici francouzkého auta pežot.Nebudu zde rozebírat použití hvězdiček v celým autě a to včetně brzd,to musel mít na svědomí ještě větší bezmozek než ten,kterej narhnul zajištění zmíněnýho bovdenu...Popíšu situaci,dnes teplota -2°C,zlomený bovden tachometru a pokus o jeho vytažení z díry..Kdo dělal a měl motor v autě,ví co myslím..Takže v naprosto minimálním prostoru propleteným tyčkama řazení,který ikdyž oddělám tak zase vadí něco jinýho,jde sotva a to doslova sotva procpat ruku ke konci zastrčenýmu do motoru,nebo kam to vůbec vede..Když se mi podařilo narvat ruku ke kloboučku tý úžasný gumý závlačky podělaný a trochu za něj zkusím zatáhnout,tak se okamžitě urve..Krevní tlak začíná po hodině stoupat a výsledek?Nula...pros**ná hodina a půl v mrazu,to za co šlo na tý gumový závlačce je urvaný a nápady na vyprostění zbytku v kýblu...

No nic,zkusím se tu zeptat,nemá někdo radu ze zkušenosti,jak tu kokotinu vytáhnout bez vyndání motoru sezhora¨,prostými lidskými silami?a jde o mí16

[upravil dne 22/12/09 Martin Mi16]

[upravil dne 22/12/09 Martin Mi16]

Odesláno

Dnes s odstupem času mi to jako taková pakárna nepřijde.Fakt je ten,že jsem to dělal při teplotách na 5°C a ned pod,nejhorší bylo než jsem přišel jak je ten bovden zajištěn tou gomovou závlačkou.Nej problém byl v palubce.v motoru OK, strkám do palubky a ono to nejde,tak nakonec jsem uděll komplet palubku a až poté v motoru a vše OK.Šlo ale o ropáka a ne mi.

Odesláno

Pastorek,dýzl díky :super

Marcel505: problém je právě v tom,že nemám k dispozici hever a musím najíždět na fošny opřený o terasu u baráku a teď v zimě je to docela naprd :-),ale nějak to půjde,tacho musí fungovat.

Odesláno

nevím jestli jsi měl vyndanou baterku a její držák. Jestli ne zkus jí vyndat a uvidíš o co je lepší přístut. Jinak v mínus 2 vyndavat něco gumovýho - co si čekal To snad ani jinak dopadnout nemohlo než že se to urve.

Odesláno
Původně zaslal: Martin Mi16

Pastorek,dýzl díky :super

Marcel505: problém je právě v tom,že nemám k dispozici hever a musím najíždět na fošny opřený o terasu u baráku a teď v zimě je to docela naprd :-),ale nějak to půjde,tacho musí fungovat.

Tak vyjeď levým, nebo i pravým kolem na připravenou cihlu. Místa bude o něco víc.

Blbej nápad: Vlézt si do kanálu na ulici a nechat na něj najet někým autem, pak vykouknout z kanálu a opravovat... :D (To je ale fakt hovadina, taky už je čas...)

Odesláno

Nebo najet předkem na chodník, nemáš-li nízko nárazník, ale to už hraničí s tím, že tam stejně bude obrubník vadit.

Odesláno

Tome dyk to vypadá zespod jako nemožná věc...sakra kde sou ty časy,kdy se na to vrhlo x lidí který do toho kecali a pak to nějak šlo :-)...Jak nejde tacho,tak mě to štve...Jinak to nesrovnávám,akorát bmw mělo elektronický tacho už v 80tých letech :nevim

[upravil dne 26/12/09 Martin Mi16]

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Nejde odšroubovat celá ta plastová věc ve který ten bovden drží? Myslim že jo a šroubek je asi zezhora.

to jsem nějak neskoumal,už jsem byl docela rozčílenej :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...