Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak momentalkne nemam ziadnu po ruke urobim to az rano... teraz som bol v aute a skusil som to so svetlami ... zapol som svetla a skusil nastartovat... zapli sa len parkovacky, stretavacie nie aj ked som na packe manualne zapol stretavacie... hned po otoceni klucom bolo znovu len nieco ako tuk a potom zacala blikat palubovka a vsetky vnutorne svetla a pocul som zvuk pripominajuci tikajucu hodinku len tie tiky boli trosku rychlejie ako sekundove....

Odesláno

při startování podrž páčku k sobě tak jak blikáš na protijedoucí, uvidíš jak ti zhasínají světla......ale tohle stejně nemá cenu....mě to taky zhasínalo a stejně to byl startér

Odesláno

Já bych navrhoval zkusit napájet startér pomocnými kabely z baterie auta. Někomu se už stalo, že zůstalo viset relé od imobilizéru. Pak můžeš kouzlit s baterkou do aleluja.......

Odesláno

ak druhu baterku zatial stale nemam po ruke no coskoro by mal dorazit znamy s funkcnou bateriou...

To tuknutie a potom tie tiky ako z hodinovych ruciciek vychadzaju ihned vedla od baterie bude poistna skrinka v motrovom prioestore alebo hned ta drhua skinka neviem naco to je hned vela poistike na lavo

Odesláno

Měl i neměl......jsem ti furt říkal že je pořád šance že to může být i baterka........mě tohle přesně dělal startér.....

A že sem neměl pravdu to něco znamená?????? nebo tu radši příště nic nenapíšu bo ten smějící smajlík, ten co znamená??????

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mam rovnaky problem... Pri startovani len relatko cvakne a nic... najprv som myslel ze to bude baterka, ale ani test s novou nepomohol :( Moze to sposobavat aj nieco ine alebo je to fakt uz len starter?

Odesláno

najskor to bude starter, aj ja som to mal, hned ako som kupil auto starter sem tam uz cvakal, dal som to do miestneho servisu startery alternatory, vsetko spravili sami , vymenili co treba, vycistili , a uz je vsetko ok, a za par korun :). v peugeote to neskusaj, tam sa urcite nedoplatis. Normalne ta to vyjde bagatel ,

inak ja som mal problem v tom, ze v zaruke bolo menene turbo, olej asi vytiekol alebo co a dostal sa do startera ktory casom zblbnul, lebo bol v startery olej nateceny, skor uz taka hustejsia hmota, a z nicoho ineho to nemohlo byt,

• O 7 let později...
Odesláno

Ahoj mám 407 1.6hdi R. V. 2005 a vyměnil jsem motor nešlo to nastartovat hlásilo to chybu snímač otáček tak se vyměnil a stále to nestartuje nevíte co stim? Jinou chybu to nehlásí jen ventilátory atd. E ty nemám připojený protože mám odstrojeny prredek z té výměny nevíte co stim? Díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...