deman825 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Zdravim vas, mam taky problem s tym mojim partnerom ktory sa pomaly tiahne uz od zaciatku leta,partner zhavil vzdy leto zima proste vzdy no v lete sa mi zacalo stavat ze tyzden nezhavil potom mesiac zhavil potom zase dva tyzdne nezhavil a vzdy ked to neslo ked som chcel nastartovat tak kontrolka zhavica len blikla ale nezhavilo,a teraz uz skoro dva mesiace proste nezhavi vzdy ta kontrolka len blikne v motore to cukne a nezhavi pred tyzdnom som sa vtom trochu pohrabal v motore dokopy nic som nespravil mozno s par kablami pohibal a zrazu to 3 dni islo ale teraz znovuu nic neviete mi poradit co stym moze byt?lebo v tejto zime musim zhavit na priamo kabel ku zhavicu k baterke a neni to bohvieco dakujem inak mam partner rv. 1998 motor 1.9D Citovat
Martinsk Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Nemáš tam nejaký zlý kontakt v kabeláži ?? Citovat
deman825 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 To mi uz vela ludi radilo vymenit rele (asi to aj bude treba) len ma zarazilo ze som stym pohibal tiez som otvoril to rele dokopi nic som nespravil a islo to chvilu preto reku ci to nieje v niecom inom napriklad tych kabloch len tie vsetky kable su zabalene a ani poriadne neviem kam idu nechcem to moc rozoberat aby som viac skody nenarobil co mi radite? mozno keby som mal nejaky rozpis tej elektriny ako je to tam robene ze by som to skontroloval,ale ziadny taky rozpis ani manual som nenasiel neviete kde by som ho stiahol? [upravil dne 21/12/09 deman825] Citovat
Martinsk Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Popozeraj prívodné kontakty na relátku. Citovat
deman825 Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 no tak rele to asi nebude,dnes som zohnal skoro nove a stale to robi to iste len to cukne v relatku a nezhavi vobec nedrzi kontakt v com by to este mohlo byt?a co by ma stala oprava v servise?alebo ako by to tam zistili ze co stym je? Citovat
deman825 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 takze dnes som sa dotoho zase trochu pozrel samozrejme to neslo ako vzdy no chvilu som hybal s kablami pritlacal kontakty a co sa dalo a zrazu uz to ide,lenze ktovie kolko to zase pojde takze najpravdepodobnejsie bude problem v tych kabloch na diagnostike mi zistia ktory kabel je zly?no asi az ked to zase nepojde vsak?,mozno keby som mal nejaky nakres tej kabelaze ale nemozem nic take zohnat neviete mi poradit kde to najdem? Citovat
parolla Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Ja mám teraz ten istý problém-presne tá istá porucha.Ako si to doriešil? Citovat
algida21 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 me třeba partner žhaví až od -2 stupnu, jinak vubec Citovat
parolla Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Kúpil som nové žhaviace relé(60 €),založil ho,a nič.Tak som založil staré relé a žhavenie pracovalo OK.Teraz mi to zas nejde.Vôbec netuším kde hľadať chybu. Takže nič?Žiadne riešenie?Som trochu sklamaný,že sa nenašiel nikto s radou.Ale ked sa založí téma o novej škodovke, všetci sa chceme vyjadriť.Ja nie som výnimka!Ale musím povedať,že na tomto fore som našiel kopu užitočných rád a postrehov,a nadalej som jeho veľký fanúšik. Poruchu môjho Parťáka som neopravil,a ked sa porúčala aj autobatéria-v mrazoch namáhaná žhavením cez kábel napriamo-odviezol som auto do servisu.Ked voz bude doma,hodím sem info,ako uvedenú poruchu odstránili. [upravil dne 18/2/11 09:53 parolla] Citovat
parolla Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Takže , auto je doma a žhaví a štartuje tak ako má. Pozeral to autoelektrikár,no závadu nenašiel.Potom nabehol druhý,starší asi 70 ročný pán,a po dvoch hodinách bolo hotovo. Chybu našiel v elektroinštalácii , respektíve v kábloch od žhaviaceho relé. Obaja páni najprv kontrovali čidlo teploty-to ale bolo dobré. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 někdy je prostě lepší auto nechat autoelektrikáři, asi by se ta porucha přes net nedala vyřešit Citovat
marko306 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 me třeba partner žhaví až od -2 stupnu, jinak vubec ale mi sa bavíme 1,9D a nie o 2,0HDi. Citovat
parolla Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Teraz sa objavil problém popísaný v tomto vlákne na Partnerovi môjho známeho.Ja som riešil tento problém nedávno,a tak som vedel poradiť. Káble vedúce v motorovom priestore od žhaviaceho relé do ,,prechodky,, či velkokapacitnej spojky(sú v nej konektory-neviem presne koľko ich je),nuž konektory v spojke boli zaoxidované.Spojku sme otvorili,konektory prečistili,ošetrili sprejom na kontakty a auto žhaví ako má. Citovat
Pr.Roman Odesláno 30. duben 2018 Odesláno 30. duben 2018 Vrtám se ve svém parťákovi ze stejnou blbou závadou a nic,nežhaví díky za rady mrknu na ten rozvaděč jinak zlatá 1,9D bez kurvítek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.