vachalino Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Ahoj chlapi, potrebuju se zeptat. Okno u spolujezdce mi hrozne pomalu vyjíždí nahoru, čím to může být, já abych věděl co mam koupit kdyžtak...díky moc Citovat
dolly1010 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Nejspíš to máš přimrzlý. Buď rád že ti to ubec sjíždí. Doporučuju sundat tapec a profouknout nějakým WDčkem A přes zimu nestahovat [upravil dne 20.12. 09 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 To je choroba 306, nic si z toho nerob, pockaj ked skonci zima a okno nepouzivaj:aut Citovat
vachalino Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 ALe právě že to nevyjíždí ani když je teplo, ale to je fuk, po zimně se na to mrknu.. JInac diky:) Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Ahoj, oživím trochu starší téma. Chci se zeptat jestli všem 306kám jezdí el. stahování oken tak pomalu nebo by pomohlo odmontovat motorek, rozebrat ho a pročistit? Když stahuju jedno okno, tak to celkem jde, ale když jedou obě najednou, tak bych to možná švihadlama stihl rychleji... Kamarád má 206ku stejného ročníku a mu lítají okna nahoru a dolů jak splašené... V zimě naštěstí moc nejezdím, ale to většinou nejde vůbec... Jinak kabely mezi dveřma jsou v pořádku. Dík všem za rady Citovat
miroja Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Mne sa nezda, ze by sli na mojom aute okna njako pomalsie oproti inym autam. Mpzno by to chcelo precistit a namazat al mechanizmus zasuvania okien. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Mno jednak mechanismus uz muze byt zaneseny a unaveny druhak neskodi projet ty skvory mezi gumami v obvodu oken (drahu skla) jestli tam neco neprekazi a pak je promaznout - jediny problem u me vzdycky chvili byl ze po prostriknuti WD40 byly pak rohy skel zadelane Ale to prejde .... Ps: take jsem promazl kolejnicku po ktere jezdec sklo taha a to z obou stran Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 no me to dela na zadnich oknech 406 nikdo vzadu okna nestahuje tak jsou uplne ztvrdle ty sametky.WD40 sice na chvilku pomuze ale neni to na dlouho. Na jednom okne jsem zkusil hekru a je to o neco lepsi ale chtelo by to neco stalejsiho treba na offroad foru pouzivaji mastek ale ja nevim co to je http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=18&t=21510 Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 jo o mastku jsem taky slysel taky si nejsem moc jistej oc presne jde ale tak nekde v obchode typu OBi ci Hornbach by snad vedeli Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tady neco maji http://www.drostra.cz/?PID=28170 Citovat
miroja Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Co tak skusit namazat to obycajnym mydlom (po vycisteni) ? Urobil som to na mojej starej dobrej 120-ke a pomohlo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.