Šalda Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tak sem si dneska nechal u kamoša vyměnit přední kotouče a desky, říkal mě že ty kotouče už byli hodně sjetý, na každé straně 2,5mm. Je to hodně?? Celej kotouč má tloušťku 26mm ( novej ) a ten původní má 21mm, říkal mě že když bych někde moc prudce brzdil, že by se ten kotouč mohl rozpálit a prasknout, je to možný?? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 je povoleno jen jeden mm z každé strany Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Takže říkáš že sem to už měl namále:) Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Spis se teplem zkrouti a potom pri brzdeni trasne vybruje. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 nejen že může prasknout,ale je i hodně vyjetý pístek z brzd. válce--není to dobré pro nic--konstruktér s tím nepočítá,že místo dva mm se sjede o pět...,na druhé straně hrozí problém při intenzivním brzdění a to je pak hodně zlé... Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Tak to su rád že sem je vyměnil, pořád sem si říkal že toho kotouče tam je dost:mad: Problikávali mě totiž brzdy při brzdění, ale při rozdělání brzd jsme zjistili že desky sou teprve tak v půlce, ale že mě ten horní okraj kotouče obrušuje ten výčnělek na desce, kde vede ten drát na čidlo, a už to bylo málem probroušený durch:roll Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Me jednou u tristadevitky prasknul!!! brzdovy trmen, jedna deska vypadla upne ven z auta, pistek vylez taky ven, brzdovka tekla a ten ulomenej trmen se zapichnul do kola (alu), to ze zablokovalo a jeste se ten disk propichnul!!! ze z toho uchazel vzduch. To byl mazec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.