Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem si dneska nechal u kamoša vyměnit přední kotouče a desky, říkal mě že ty kotouče už byli hodně sjetý, na každé straně 2,5mm. Je to hodně?? Celej kotouč má tloušťku 26mm

( novej ) a ten původní má 21mm, říkal mě že když bych někde moc prudce brzdil, že by se ten kotouč mohl rozpálit a prasknout, je to možný??

Odesláno

nejen že může prasknout,ale je i hodně vyjetý pístek z brzd. válce--není to dobré pro nic--konstruktér s tím nepočítá,že místo dva mm se sjede o pět...,na druhé straně hrozí problém při intenzivním brzdění a to je pak hodně zlé...

Odesláno

Tak to su rád že sem je vyměnil, pořád sem si říkal že toho kotouče tam je dost:mad:

Problikávali mě totiž brzdy při brzdění, ale při rozdělání brzd jsme zjistili že desky sou teprve tak v půlce, ale že mě ten horní okraj kotouče obrušuje ten výčnělek na desce, kde vede ten drát na čidlo, a už to bylo málem probroušený durch:roll

Odesláno

Me jednou u tristadevitky prasknul!!! brzdovy trmen, jedna deska vypadla upne ven z auta, pistek vylez taky ven, brzdovka tekla a ten ulomenej trmen se zapichnul do kola (alu), to ze zablokovalo a jeste se ten disk propichnul!!! ze z toho uchazel vzduch. To byl mazec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...