Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a este nieco... kde najdem zaloznu bateriu? v menu mi ukazuje len prazdne policko kde ma ukazovat stav zaloznej baterie a pod tym pise, ze nudzove hovory so zaloznou bateriou niesu mozne, tak asi je v tahu aj ta, alebo ju aspon hodim pod nabijacku

Odesláno

toto som aj ja riesil, dokonca ani v peugeote mi nevedeli povedat , ze taka neni, az tuto na fore mi to sa mi zda another napisal a az potom ked som im to ukazal tak uz vedeli :). ale je to bateria na rt3 priamo , take male nieco na nudzove hovory ked budes mat havariu alebo co, ale ja som ju nekupil, bo stala 2500sk cca sa mi zda, a to je vela podla mna. Mala by sa nachadzat kdesi v displey

Odesláno

Je to číslo 56.

Väčšia kapacita pri normálnej batérii nevadí ak sa rozmerovo zmestí. Reči ako že alternátor nebude stíhať dobíjať je blbosť.

[upravil dne 21.1.2010 AnotherOne]

Odesláno

Podľa mňa sa to dá z niečoho dopasovať, na obr. vidno že majú tvar klasickej tužkovaj baterky spojené niekoľko článkov dohromady. Najskôr to budú nejaké NiMH alebo NiCD akumulátory, pripevniť pôvodný origo konektor a hotovo.

Odesláno

Takze postup na vytiahnutie alebo vymenu zaloznej baterie :

Najprv musime odskrutkovat 2 skrutky na panely radia nane budeme potrebovat skrutkovac s oznacenim Torch T8x50 odskrutkovat treba tieto 2 skrutky : p1040627.th.jpg

vytiahneme radio. Zalozna bateria sa nachadza na vrchu kovoveho krytu od radia na jej vybratie potrebujem krizovy skrutkovac s oznacenim PH1. drzi ju len tako skrutka a tento pliesok:

Samotna bateria sa sklada z 3x (male baterie 3V s oznacenim CR17335HE-R(3V) znacka original baterie je SANYO

oznacenie pre celu bateriu v celku je 3CR17335HE-R 9V. Baterie su LASER LITHIUM. :p1040626e.th.jpgp1040621.th.jpg

p1040625.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...