Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zotrvak

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych.Odisiel mi dvojhmot.zotrvak viete poradit kde sa da zohnat za dobru cenu alebo aka je cena?Meni sa aj spojka alebo da sa vymenit za jednohmotny?Dik,

Odesláno

Nazdar, čaká to aj mňa. ale auto chodí a pravdepodobne pôjdem do značky valeo cena zotrvák + spojka cca 400 €. ako sa prejavuje odídený zotrvák. Mám 79 Kw /2004 .

Odesláno

Spravilo mi to pri 90tke ako ked vyhodis rychlost ked zaradim rychlost tak auto zacne sponovat a stoji a nieco skripalo

Odesláno

No neviem, mne len tak jemne popiskuje pri rozbiehaní , pri jazde nič nenasvedčuje že by mal odísť ale auto má cca190 000 a asi má už nárok. Ten tvoj problém nemôže byť spojka ?

[upravil dne 19.12.2009 mildo]

Odesláno

zohnať sa dá cez autofra - oni to objednávajú z Polska ale teraz cez sviatky bez šance. Bral som od nich nejaké veci - vychádzajú cca o polovicu lacnejšie. Keď chceš v pondelok ti pozrem v Elite ale okolo 700 € to bude určite. V servise sa cena blíži k 1000 € asi aj s robotou.

Odesláno

To popiskovalo aj mna aj ked som to zhasinal v peugeote ze to je nic to sa ukaze a je to tu spojka to nie je mam to rozobrate cely zotrvak sa rosypal ledva som to dostal von

Odesláno

Ahoj, no to nie je veľa, napadlo ma , už existuje náhrada za dvojhmotu, cenu neviem ale ja určite pôjdem do dvojhmoty, teda ak ho dovtedy nepredám.

Odesláno

Ja mam tez jednoduchy setrvák i se spojkou z 12 045 ,- přimo z peugeota. A max spokojenost. Když sem se ptal na klasicky dvouhmotovy, tak cena jen setrváku bylo okolo 25tis. tak nebud blázen:cool:

Odesláno

Vymenene cena v Peugeote 390Eur spojka a jednoduchy zotrvak robota 200Eur.

Odesláno

Možno je to trochu zložitejšie ale skús na www.autofra.sk po registracii ta preklopi na polské stránky moto.allegro.pl je tam veľa zaujímavých vecí. Ja som tam našiel 2hmotový zotrvák+komplet spojka+ložisko zn. Valeo originál za 403 .- € na slovensku autokelly alebo elit je to za 883 .- € to iste sedia aj katalogove cisla vyrobku. Takze skus tam naozaj to stoji za to pohladat a trosku porozmyslat ako to dostat domov...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar, dnes som odniesol peugeota do servisu. Idem do náhrady ( je zaujímavé že v origo servise sa už nedá objednať dvojhmota ) cena práca +matroš+olej do prevodovky + dáke manžety či guferá či čo cca 650 €. No čo už.

Guest sttenny
Odesláno
Původně zaslal: mildo

zohnať sa dá cez autofra - oni to objednávajú z Polska ale teraz cez sviatky bez šance. Bral som od nich nejaké veci - vychádzajú cca o polovicu lacnejšie. Keď chceš v pondelok ti pozrem v Elite ale okolo 700 € to bude určite. V servise sa cena blíži k 1000 € asi aj s robotou.

taky mě to čeká ale jedu si pro něj do německa, kompletní 4 dílná sada za 289 euro

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...