Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prosím o radu, kde hledat naftový filtr u 307 SW r.v. 2005, 1.6Hdi 66kw, objevila se mi hláčka řídící jednotky, a jelikož je nějaká větší zima a dlouho se neměnil řek bych že je již zapotřebí. Ještě jednou prosím o radu kde jej hledat, neb je to opravdu zdařile ten motor tam našlapán.

Odesláno

to my chceš řici že to namá výměnou vložku či filt, nebo kde tedy hledat závadu, rožla semi kontrolka řídicí jednotky a auto nemá tah a při akceleraci pochvíly zdechne, chová se jek každé co nemá řádnou výměnu filtru a těmenito mrazi se zasral, i kyž je ta Sheel a ještě vif aditivum.

Odesláno

no tak mi to dnes zůstalo v servisu, ráno se jim tam těchto případů vyrojilo plno, to se nám s takovou pekně zvedne státní ekonomika, když místo filtru za 300,- tam teď dávají pikslu za 2500,-, a ješte aby to stálo za to zjistili že na moje auto je svolávací akce na ABS, tak sem zvědav je se ti naši soudruzi s tím poperou.

Guest servisman
Odesláno

jj je mi jasno jen jak se říká nerado platit za něco navíc já včera potkal asi 5 aut na laně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...