bajza206 SW Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Tak to je ale fest prasečina tak todle mě teda nenapadlo ani ve snu :bojim Citovat
merlin99 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 @merlin99: Mně také fouká pravá strana méně. Nicméně změna teploty i směrování vzduchu fungují, tak těžko říct, kde může být problém. Jsem zvědavý, co ti v tom servisu zjistí... bol som na diagnostike (DiagBox) : jedine co sa naslo (ziadna chyba v pamäti) pri merani ukazuje jeden teplotny snimac o 4-5 stupne menej... takze budu zistovat co s tym. Pripadne pozri u seba ak mas kabel a diagbox Citovat
radimrepka Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 zdravím, před týdnem mě v servisu měnili klapku topení, od té doby se mě potí (rosí) okna, taky doplňovali klimu, nesetkal se někdo s něčím podobným? Citovat
cvrlo Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 a fúka ti vôbec vzduch aj na okná ? ak ti neofukuje okná a je vlhko alebo viac ľudí v aute. rosia sa Citovat
radimrepka Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 fouká všude, nejvíc se rosí boční u řidiče a spolujezdce, před tím mě to nedělalo, stačilo mít ventilátor na třetinu Citovat
Arkaz Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Kolko si prosim ta platil za tu vymenu klapky ? mna to caka tiez :-/ Vdaka Citovat
radimrepka Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 klapka 1800 práce 3900 - 9 hodin, liší se to od servisu, já tam mám známého, tak mě dal nejlevnější hodinovou sazbu, peugeot lednice chtěli za práce 6000, peugeto brno o něco míň ale přesnou cenu ti řeknou až je to hotový ještě je na to speciální vazelina stojí kolem 300kč, já ji měl zadarmo Citovat
cvrlo Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Kolko si prosim ta platil za tu vymenu klapky ? mna to caka tiez :-/ Vdaka peugeot Prievidza 220e komplet materiál + robota Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 fouká všude, nejvíc se rosí boční u řidiče a spolujezdce, před tím mě to nedělalo, stačilo mít ventilátor na třetinu Nepridávaj otáčky na ventilátore ale stlač tlačítko odhmlievania čelného skla (zapína sa aj klíma a na sklo fúka suchý vzduch). Citovat
Palldo77 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Peugeot v PD neodpoučam, síce dodržia na čom sa dohodneš (cena) no, vymenili mi len jednu klapku a to mi oznámili až keď som začal okolo robiť vetor. Vraj štandardne vymieňajú pri jednozónovej klime len tu modru - hnacu. Aj napriek tomu, že som si doniesol obe s tesnením. Citovat
merlin99 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Teraz Ti to uz nepomoze ale rada: vsetko co chces aby v servise spravili, presne napisat do objednavky /hodne detailne/ a je jedno v akom meste... kazdy ma ine predstavy co je kvalitna praca Citovat
Palldo77 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Viem, že teraz mi to nepomôže a práve preto to neriešim. Všetko mi funguje ako má, tak v globale spokojnosť. Aj keď mi prišlo divne, keď som si doniesol veci TOTO mi vymeňte a oni mi vymenili len tu zlomenu.... Citovat
Judes Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Takto máš jednu náhradnú, pre istotu. Citovat
Machy999 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Obě klapky 2500,- Práce 3800,- Konečne mi to topí, klimuje. Spokojenost. Citovat
Andrej 28 Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Zdravim chcel by som sa informovat na tuto temu... koncom zimy som tiez spozoroval ze spolujazdcova strana nefuka tepy vzduch, takze po vsetkych precitanych vlaknach mi bolo jasne ze to je zlomena klapka. Takze som to chcel riesit po lete... Ale teraz co je zaujimave tak nefuka studeny ale len teply vzduch co v lete v takomto teple nie je pre spolujazdca moc prijemne Takze v zime len studeny a v lete len teply? Ten moj peugeot mi to robi asi schvalne aby som to uz opravil Mal som ho medzi casom aj na diagnostike a hlasi mi chybu: Snimac vlhkosti v prostoru pro cestujici - neni rozpoznan - trvale.... Moze to mat na to vplyv? Alebo... pred tym ako som zbadal ze fuka len teply som dezinfikoval prieduchy a tu dlhu hadicku od spreja som napchal aj od kabinoveho filtra smerom do auta. je to mozne aby som to s tu hadicku od spreja dezinfekcie pretocil nejako klapku do polohy ze teraz ide len teply ci to je blbost? Dakujem za rady pani Citovat
Judes Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Či je to možné preklopiť tou hadičkou od spreju ti nepoviem, nemal som ešte rozobraný klimatizér ale je možne nakoľko je pravdepodobne klapka zlomená a natáčací motorček funguje že sa klapka zachytila a pootočila vplyvom natočenia motorčeka. Citovat
tomik1987 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 ahojte klubáci tak dnes som sa pustil do klapiek na klimatizacii . zložil som palubnu dosku zábavka tak na 3 hodinky u mňa. rozhodil som klimatizer hneď som uvidel zlomenú klapku. mám ale vylomenú aj časť uloženia na pravej strane klimatizéru ktorú neviem najsť,. (ako to vyriešiť.) na moje sklamanie aj druhá klapka je KO držala síce asi silou vôle a ako tak fungovala ale bola prehnutá tak som ju tiež vybral a zlepil momentálne mi obidve klapky schnú na slnku. nejaká dobrá rada ako ich tam vtrepať naspäť a nič neporušiť (niečo mám už poštudované) a ako opraviť to uloženie na pravej klapke? Citovat
merlin99 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Opravnu sadu uz nepredavaju, alebo si to lepil z financnych dovodov? Citovat
cvrlo Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 ak myslíš uloženie v tele klimatizéra, tak pri \"vkladaní\" klapky sa mi pravá časť klimatizéra odlomila, museli sme to prilepiť pomocou pájkovačky a tavného lepidla (to sú tie tyčinky s pištolou), už to drží skoro rok a hádam to ešte nejaký čas vydrží. Ale ako som písal, už by som to takto neriešil, do budúcna jedine odpojiť klimatizér, rozobrať a osadiť klapky (sada cca 82e) a to by som nechal na servis (220e) Citovat
tomik1987 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 no na opravnú sadu som zatiaľ ani nepomyslel a myslím si že za také dve klapky je to dosť vysoká cena. aj palubovky som sa nebál pustil som sa do toho išlo to pomaly ale išlo a je von. klapky sú zlepené zatiaľ dvojzložkovým lepidlom a rebrovanie som vyplnil silikonom. ešte rozmyšľam ako by som to spevnil. ( prebehlo mi hlavou aj prevrtanie a stiahnutie nejako skrutkami. ale zas to by oslabilo ten plast ešte viac . ) a ktomu odlomeniu mne tam chýba časť plastu ktorú neviem nikde najsť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.