Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
@merlin99: Mně také fouká pravá strana méně. Nicméně změna teploty i směrování vzduchu fungují, tak těžko říct, kde může být problém. Jsem zvědavý, co ti v tom servisu zjistí...

bol som na diagnostike (DiagBox) : jedine co sa naslo (ziadna chyba v pamäti) pri merani ukazuje jeden teplotny snimac o 4-5 stupne menej... takze budu zistovat co s tym.

Pripadne pozri u seba ak mas kabel a diagbox

Odesláno

klapka 1800

práce 3900 - 9 hodin, liší se to od servisu, já tam mám známého, tak mě dal nejlevnější hodinovou sazbu, peugeot lednice chtěli za práce 6000, peugeto brno o něco míň ale přesnou cenu ti řeknou až je to hotový

ještě je na to speciální vazelina stojí kolem 300kč, já ji měl zadarmo

Odesláno
fouká všude, nejvíc se rosí boční u řidiče a spolujezdce, před tím mě to nedělalo, stačilo mít ventilátor na třetinu

Nepridávaj otáčky na ventilátore ale stlač tlačítko odhmlievania čelného skla (zapína sa aj klíma a na sklo fúka suchý vzduch).

Odesláno

Peugeot v PD neodpoučam, síce dodržia na čom sa dohodneš (cena) no, vymenili mi len jednu klapku a to mi oznámili až keď som začal okolo robiť vetor. Vraj štandardne vymieňajú pri jednozónovej klime len tu modru - hnacu. Aj napriek tomu, že som si doniesol obe s tesnením.

Odesláno

Teraz Ti to uz nepomoze ale rada: vsetko co chces aby v servise spravili, presne napisat do objednavky /hodne detailne/ a je jedno v akom meste... kazdy ma ine predstavy co je kvalitna praca

Odesláno

Viem, že teraz mi to nepomôže a práve preto to neriešim. Všetko mi funguje ako má, tak v globale spokojnosť. Aj keď mi prišlo divne, keď som si doniesol veci TOTO mi vymeňte a oni mi vymenili len tu zlomenu.... :myslim:papa

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravim :papa chcel by som sa informovat na tuto temu... koncom zimy som tiez spozoroval ze spolujazdcova strana nefuka tepy vzduch, takze po vsetkych precitanych vlaknach mi bolo jasne ze to je zlomena klapka. Takze som to chcel riesit po lete... Ale teraz co je zaujimave tak nefuka studeny ale len teply vzduch co v lete v takomto teple nie je pre spolujazdca moc prijemne :) Takze v zime len studeny a v lete len teply? Ten moj peugeot mi to robi asi schvalne aby som to uz opravil :D Mal som ho medzi casom aj na diagnostike a hlasi mi chybu: Snimac vlhkosti v prostoru pro cestujici - neni rozpoznan - trvale.... Moze to mat na to vplyv? Alebo... pred tym ako som zbadal ze fuka len teply som dezinfikoval prieduchy a tu dlhu hadicku od spreja som napchal aj od kabinoveho filtra smerom do auta. je to mozne aby som to s tu hadicku od spreja dezinfekcie pretocil nejako klapku do polohy ze teraz ide len teply ci to je blbost?:myslim Dakujem za rady pani :)

Odesláno

Či je to možné preklopiť tou hadičkou od spreju ti nepoviem, nemal som ešte rozobraný klimatizér ale je možne nakoľko je pravdepodobne klapka zlomená a natáčací motorček funguje že sa klapka zachytila a pootočila vplyvom natočenia motorčeka.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahojte klubáci tak dnes som sa pustil do klapiek na klimatizacii . zložil som palubnu dosku zábavka tak na 3 hodinky u mňa. rozhodil som klimatizer hneď som uvidel zlomenú klapku. mám ale vylomenú aj časť uloženia na pravej strane klimatizéru ktorú neviem najsť,. (ako to vyriešiť.) na moje sklamanie aj druhá klapka je KO držala síce asi silou vôle a ako tak fungovala ale bola prehnutá tak som ju tiež vybral a zlepil momentálne mi obidve klapky schnú na slnku. nejaká dobrá rada ako ich tam vtrepať naspäť a nič neporušiť (niečo mám už poštudované) a ako opraviť to uloženie na pravej klapke?

Odesláno

ak myslíš uloženie v tele klimatizéra, tak pri \"vkladaní\" klapky sa mi pravá časť klimatizéra odlomila, museli sme to prilepiť pomocou pájkovačky a tavného lepidla (to sú tie tyčinky s pištolou), už to drží skoro rok a hádam to ešte nejaký čas vydrží. Ale ako som písal, už by som to takto neriešil, do budúcna jedine odpojiť klimatizér, rozobrať a osadiť klapky (sada cca 82e) a to by som nechal na servis (220e)

Odesláno

no na opravnú sadu som zatiaľ ani nepomyslel a myslím si že za také dve klapky je to dosť vysoká cena. aj palubovky som sa nebál pustil som sa do toho išlo to pomaly ale išlo a je von. klapky sú zlepené zatiaľ dvojzložkovým lepidlom a rebrovanie som vyplnil silikonom. ešte rozmyšľam ako by som to spevnil. ( prebehlo mi hlavou aj prevrtanie a stiahnutie nejako skrutkami. ale zas to by oslabilo ten plast ešte viac . ) a ktomu odlomeniu mne tam chýba časť plastu ktorú neviem nikde najsť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...