rudy77 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Zdravim, prosim o radu- rozpadol sa mi plosak v kluci od auta, nahradil som ho inym a teraz nefunguje central. Ake mam moznosti na opravu? Pracujem v anglicku a tu mi povodny plosak nikto neopravy, dakujem za odpovad... Citovat
Ferry Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 koupit si univerzalni dalkove ovladani a domontovat misto toho originalu, pripadne si objednat dle VIN kodu a kodu ze stitku puvodniho ovladace novy originalni klic Citovat
wooody Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 uni ovládání seženeš kolem 5stovek a 1000 kč, origo klíč počítej tak 2500 a vejš Citovat
Toomm Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Původně zaslal: Ferry koupit si univerzalni dalkove ovladani a domontovat misto toho originalu, pripadne si objednat dle VIN kodu a kodu ze stitku puvodniho ovladace novy originalni klic ahoj koupil jsem si univerzál, ale nevím jak to vyměnit, potřebuju elekrické schéma originálního zapojení nebo případně kde je ta krabička schovaná , porad prosím [upravil dne 3.1.2010 Toomm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.