Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

207 - Turbo - rozne problemy (benzin aj diesel)

Recommended Posts

Odesláno
takže ked sa tam vymenia všetky diely spojené s rozvodom tak sa chyba málo kedy opäť objaví?

tak mne uz raz menili kadeco..tvrdili vtedy ze som nemal posunute rozvody.. po 25tis km sme sli riesit klepanie, napinaciu kladku a kukli sa na rozvody, retaz natiahnuta.. a okrem toho aj posunute rozvody...takze tak.

zisti fakt VIN cislo!!! a zistime o aute vsetko

a ja skusim zavolat tomu chalanovi zajtra, ked nezabudnem

Odesláno

Chalani to VIN číslo toho Le mans je VF3WM5FXC34567881. Ak sa vám dá tak pozisťujte čo s tým bolo. Ďakujem

PS: A tie obrázky už teraz nevyzerajú dobre, ked vidím čo všetko tam treba meniť.

Odesláno

Ja som uz aj zistoval ceny ako tak - napinak aj retaz spolu cca 70-80 eur a pruziny 3,xx,- Myslim ze to je v pohode takze sa asi odhodlam a pojdem prvy krat do servisu na vymenu :bojim:bojim

Len teraz by si Gabo mal pozriet ci dokazu menit pruziny na ventiloch bez zhodenia hlavy alebo nie. Lebo davat dole celu hlavu...fuuuu to je mrte roboty (komplet predok, chladice, trubo,...)

[upravil dne 16.5.2011 15:14 pretekar]

Odesláno
Ja som uz aj zistoval ceny ako tak - napinak aj retaz spolu cca 70-80 eur a pruziny 3,xx,- Myslim ze to je v pohode takze sa asi odhodlam a pojdem prvy krat do servisu na vymenu :bojim:bojim

Len teraz by si Gabo mal pozriet ci dokazu menit pruziny na ventiloch bez zhodenia hlavy alebo nie. Lebo davat dole celu hlavu...fuuuu to je mrte roboty (komplet predok, chladice, trubo,...)

[upravil dne 16.5.2011 15:14 pretekar]

neviem, pockame na Misa, on nam to povie... :)

Odesláno

pružiny sa dajú vymeniť aj bez zhodenia hlavy, stačí ak ma rozobratú sviečku a cez nu tlačí vzduch do valca , vtedy držia všetky ventili pokope a dá sa potom všetko robiť, aspoň tak mi hovoril mechanik že to robia.

Odesláno
Chalani to VIN číslo toho Le mans je VF3WM5FXC34567881. Ak sa vám dá tak pozisťujte čo s tým bolo. Ďakujem

PS: A tie obrázky už teraz nevyzerajú dobre, ked vidím čo všetko tam treba meniť.

2-rocna zaruka zacala plynut dnom 03/02/2009

Zavady v zaruke dokopy 3

D.OPR PDV Opravár Číslo zložky Kód príčiny Názov Priradenie Kilometre Krajina

18/11/2009 007008S01 9JCPA8H01 0000000000000GE PORTE AVANT GAUCHE 000 15173 SK

18/11/2009 007008S01 9JCPF7301 0000000000000CS COUVERCLE DE COFFRE OU HAYON (I/E) 000 15173 SK

18/11/2009 007008S01 9JCPF7302 000000000005566 ECHANGE E-BOX \"BLUETOOTH\" VDO 000 15173 SK

pri kazdom boli len dake prkotiny, ziadne diely sa nemenili, takze to auto vyzera byt v suchu pocas zaruky

Odesláno

2-rocna zaruka zacala plynut dnom 03/02/2009

Zavady v zaruke dokopy 3

D.OPR PDV Opravár Číslo zložky Kód príčiny Názov Priradenie Kilometre Krajina

18/11/2009 007008S01 9JCPA8H01 0000000000000GE PORTE AVANT GAUCHE 000 15173 SK

18/11/2009 007008S01 9JCPF7301 0000000000000CS COUVERCLE DE COFFRE OU HAYON (I/E) 000 15173 SK

18/11/2009 007008S01 9JCPF7302 000000000005566 ECHANGE E-BOX \"BLUETOOTH\" VDO 000 15173 SK

pri kazdom boli len dake prkotiny, ziadne diely sa nemenili, takze to auto vyzera byt v suchu pocas zaruky

som neskoro kukol ze si pisal aj ty :D:D:D

ale gabo zabudol si na tieto veci

90394A VYMENA TĚSNĚNÍ PŘEDNÍCH LEVÝCH BOČ.KŘÍDLOVÝCH DVEŘÍ NA KAROSERII

87315A DEMONTAZ-MONTAZ ZAMEK

95153A _ DIAGNOSTIKA A VYHLEDANI ZAVADY

ciez sa robilo nieco ohladom tychto veci ale ziadny material nebol vyhodeny

[Edited on 16/5/11 15:49 mischko11]

nevadiiiii, aspon tu kolega vidi, ze mu neklameme :roker:super

Guest mischko11
Odesláno

a ohladom tych ventilov pokial to ma niekto nacvicene ako vravi Duffusss tak prosim,ja by som ju daval dole :roker

Odesláno

Ďakujem za tie výpisy. Lenže teraz neviem či tam vôbec s tým motorom bolo niečo robené, kedže tu nič nevyhodilo v garancii. A keď mi to odíde po kúpe tak by som nebol najšťastnejší. Jedine že si ešte prichystám tisíc eur a dám to hneď všetko vymeniť. Ak to kúpim tak dám vedieť.

Odesláno
Ďakujem za tie výpisy. Lenže teraz neviem či tam vôbec s tým motorom bolo niečo robené, kedže tu nič nevyhodilo v garancii. A keď mi to odíde po kúpe tak by som nebol najšťastnejší. Jedine že si ešte prichystám tisíc eur a dám to hneď všetko vymeniť. Ak to kúpim tak dám vedieť.

ked je auto v zaruke a riesi sa nejaka oprava v ramci garancie, tak sa vsetko zapisuje \"tam kde sme ti to pozerali\" :)

cize nic sa na tom nemenilo, urcite nie diely v motore a pri motore...

takze si mozes byt podla mna 100% isty ze tam nic nemenili.

ako ti to suri? je tento tyzden zavolam tomu chalanovi, kt to auto mal, resp podla mna to bolo to auto, ine im nestalo na ivanskej.

a zistime aj to kde bolo opravovane, tie 3 veci jeden den. Potom by si mal mat moznost nakuknut do tych zakaziek a zistit co sa tam riesilo.

a to ze tu pises ze ked to kupis a das vymenit veci,

co prosim? keby to vedel samotny peugeot co treba menit pri poklese vykonu, tak by to nebol taky velky problem ako je.... ;)

by som povedal vymen motor z 150THP na 156THP ale uz som pocul aj tam ze uz aj ten mal problem s vykonom..udajne

povedz im ze chces mat zaruku predlzenu, nech ti to import vybavi, vela aut ma problemy s vykonom a basta..inak to nekupis

Odesláno

Zatial to nesúri, tak ak to zistíš tak mi daj prosím vedieť. Takže ani po výmene nemusí byť pokoj? hmmmm, tak to nie je bohvie čo, keď kúpim limitovanú sériu a bude to stále v servise, keď to bude strácať výkon. :myslim Záruka by sa tam mala dať vybaviť Optiway za príplatok, tak uvidím. Zatial :papa

Odesláno

buga:Ja som nemyslel to komkrétne auto ale všeobecne motory THP.Ja osobne som mal s upadkom výkonu tiež problem ale po oprave už to je v pohode.Od opravy odjazdené zhruba 30t km.Ale som nasraný lebo ma nedavno nechalo auto na dialnici a za blbý odtah som zacvakal 13t korun.

Odesláno
buga:Ja som nemyslel to komkrétne auto ale všeobecne motory THP.Ja osobne som mal s upadkom výkonu tiež problem ale po oprave už to je v pohode.Od opravy odjazdené zhruba 30t km.Ale som nasraný lebo ma nedavno nechalo auto na dialnici a za blbý odtah som zacvakal 13t korun.

a co si mal za problem ze ta to nechalo?

tak mne pri 33500km uz opravovali auto kv strate vykonu (povedali ze posunute rozvody som nemal -> no ja zacinam tomu neverit) a teraz po 25tis km, pri 58500km som siel riesit klepanie - napinaciu kladku.. no ked otvorili motor, dosli na to ze mam posunute rozvody.. a od 33500 az po 58500 som nic nepocitil, len to ze som mal novsi software a auto zacalo tahat len od vyssich otacok, nie od 1400-1600 ale okolo 2500, resp priebezne, predtym zrazu to koplo a slo jak sialene..

takze ja osobne neverim moc tomu ze sa to nemoze znovu objavit.. ked si fakt pomyslim ze som X km nabehal s posunutymi rozvodmi.... je mi na grc.. :blicismajlik

Odesláno

moje meranie pred rokom

vlavo meranie s novym softwareom - vpravo udaje od vyrobcu

neverim ze je to normalne alebo vyrobcom uznana takato odchylka vyse 1000ot :myslim

~ 260Nm pri 2600ot. voci 240Nm pri 1400ot.

post-9340-14109617341747_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...