Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

207 - Turbo - rozne problemy (benzin aj diesel)

Recommended Posts

Odesláno
pretekar teraz nechapem teda na co si si ty daval vacsi intercooler ked je to uplne jedno ako vravis :myslim sak to je jedno kazdy nech si robi ako uzna za vhodne :papa

[upravil dne 22/2/13 20:30 od spartan]

Ja som reagoval na prispevok kde bolo pisane ze chip je lepsie robit az po vymene ic a bov. Je to blbost, to je cele. No a k vymene ic ako takej, je to pre sportovo zalozeneho vodica nutnost, a ja som s autom jazdil aj preteky do vrchu cize ina cesta nebola. Bohuzial si vacsina ludi ani nevsimne ze ic nestiha lebo potencial auta vyuziju na 50% :nevim

Odesláno

presne to som mal na mysli co vravis ze seriovy intercooler nestiha a neni auto vyuzite na 100% preto som tvrdil ze hned intercoler a blow off a pak ist na chip ,lebo ten intercooler urobi dost velku zmenu v teolote nasavaneho vzduchu :)

Odesláno
no to mas pravdu ,jedine ak to dat niekde na protihodnotu ale to pojdes pod cenu ... a aka je ta srdcovka ??? citroen ds3 racing ?

Nie nie je to nemcur :o Sestkovy golf 2.0tdi dsg :super

No ak by som mal ist s cenou dole tak to si ho este rok ci dva necham a vykaslem sa na srdcovku :cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapci neskusali ste niekto davat do 1.6THP tento olej: TOTAL QUARTZ RACING 10W-50 ??

Motorový olej Total Quartz Racing 10W-50 je syntetický olej vyvinutý pre najťažšie prevádzkové podmienky a pre použitie v automobilových súťažiach. Motorový olej Total Quartz Racing 10W-50 je mimoriadne odolný voči vysokým teplotám a zaisťuje vynikajúcu ochranu proti opotřebení.Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou voči oxidácii. Dokonale vyhovuje benzínovým a naftovým motorom.

Jedná sa o motorový olej špičkovej kvality vyvinutý pre závodné účely.

Motorový olej Total Quartz Racing 10W-50 spĺňa špecifikácie: API SM / CF, ACEA A3/B4, Peugeot Sport, Citroen Sport, Subaru level

Stoji tolko isto ako ta 5W30 ineo ecs co odporuca vyrobca a to RACING znie o moc lepsie :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chlapci auto mi stale klepoce jak traktor a dnes bolo konecne teplejsie tak som rozoberal sanie.

Zvuk vychadza z odvetravania motora ci co to je.

Tu je video tak sa na to skuste pozriet ci na nieco nepridete ;)

Uvitam kazdu radu :potlesk

Odesláno
bol si uz na kontrole rozvodu ?robi ti to bez rozdielu ci je motor studeny alebo teply ?

Na kontrole som nebol. Robi to iba ked sa motor zohreje. Ked je studeny tak si pradie jak novy :myslim

• O 2 roky později...
Odesláno

Vidím, že toto fórum je asi najčítanejšie, písal som tu o strate výkonu svojej 3008-čky 1,6 thp/založil som nové/

Všimol som si asi toto: pri jazde počujem slavé pískanie motora/čisto slabulinké, tenké, skoro nepočutelné/-toto by ma až tak netrápilo

slabulinký zápach po výfukových plynoch, hlavne pri zapnutom ventilátore kúrenia-toto by už v takom aute asi nemalo

asi po týždni úbytok výkonu, po hodine sa to opravilo samo, potom tri týždne OK a teraz týždeň zas.

v momente straty výkonu podľa palubného nižšia momentálna spotreba/ak ťahal dobre, pri plnom mi ukázalo aj 25/100km, teraz                                          cca 15

Kto má skúsenosť, spojte si to dohromady a poradte, nechcem platiť v servise za výmeny dielov systémom pokus-omyl

• O 10 měsíců později...
Odesláno
V 17. 12. 2009 at 21:56, buga napsal:

vynechava mi turbo a to tak ze skoro aj 100km mi vobec neslo...

sila motora bola ako 1.4l alebo mozno 1.2

akurat ze spotreba klesla :D

obcas zaplo, to som zbadal vtedy ked som nahodou pridal plyn, totiz siel som tempomatom...

nemal niekto uz taky problem? ci nejake napady?

volal som na peugeot assistance, ale teta z ciech mi povedal ze pokial mam pojazdne auto, nech idem do servisu ... lenze to je o tom ze ked dojdes, vsetko pojde :nevim

nevie niekto poradit? auto je v zaruke

celkom ma to sere :fnuk

1.6 THP 150ps

[upravil dne 16.1.2010 buga]

[upravil dne 23.1.2012 22:46 od buga]

[upravil dne 24.1.2012 09:25 od buga]

Turba ty se serou nejsou to moc dobré motory. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...