Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

207 - Turbo - rozne problemy (benzin aj diesel)

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
tiez pravda, pojdem ja teda do tej navigacie :P kaslem na to, mate pravdu :D

das si globus na palubovku ?:D

to co mate za spotreby ? dalsie Avie na cestach :D

Guest mischko11
Odesláno
tak ale priemerné rýchlosti nie sú najhoršie, nie?

delam si prdel pravdaze spotreby su slusne a aj rychlosti ,darmo 6 kvalt je :super

Odesláno
tak ale priemerné rýchlosti nie sú najhoršie, nie?

delam si prdel pravdaze spotreby su slusne a aj rychlosti ,darmo 6 kvalt je :super

6 ti kvalt je:super,ale ja mam jeste 5 ti kvalt:super:mad:

Odesláno

chlapi, otázka ohľadom turba: dávate do paliva nejaké aditíva na čistenie \"motora\"? Keď som totiž dnes uvidel otvorené turbo zo strany výfuku, až sa mi panenky pretočili... :myslim:mrk

Odesláno

No a toto moje je po 45000. Nieje sa comu cudovat, toto je podla mna uplne normalne. Hlavne nepoznam neupravney turbomotor ktoremu ked stupite na krk nevyleti najprv cierny mrak. Nie ako diesel, ale ked idete za nim tak to je jemne vidiet. A toto iste ale v podstatne mensom robi aj seria. Takze ked to je zasrate to je dosledok spalovania, resp. vyfukovania tuhych nespalenych castic.

Guest mischko11
Odesláno
no ja som za aj na nejaky vikend, len treba dohoda dopredu.

mischko riesi RC naraznik a RC vyfuk novucicky :P (dufam ma nezabije ze som prezradil)

kto to ? ci jako to ?:xvul

Odesláno

chlapi, dneska mam dalsiu zvlastnost, resp. stale som myslel ze mi pri prvej oprave nahrali novsi software do CMM, pocitaca motora.. a ze kv tomu sa sprava od roku 2010 maja tak ako sa sprava, ze tych 240 Nm nie je dostupnych pri 1400rpm, ale zacina sa to \"rozbiehat\" len nejak nad 2000rpm...auto som toho casu aj nechal odmerat na brzde, krivka uplne odlisna od toho co udava peugeot

tak dnes porovnany soft s mischkovym, on to neprehraval nikdy a uz aj z mojho vystupu sa nam zdalo ze mam povodny, tak sa to aj potvrdilo..

otazne je teraz:

ci mam nieco este chybne okolo motora, alebo ten novy motor moj (repasovany) nie je celkom fit...

kedze pri prevod.stupni 3 4 alebo 5 ked dosiahne okolo 3500rpm tak sa objavy kratka diera vo vykone na zlomok sekundy a potom sa to vrati nazad.. a robi to skoro po kazdom ked to skusam..z 10 pripadov 8krat sa to stane urcite

Odesláno

preto som rovno tak pisal mail, ze aj s panom XY kt mi vybavoval povodny software (ked som este myslel ze mam prehraty <--toto je inak sranda, jakze to oni nedali skontrolovat a verili mi.. ) takze zavisi to od toho pana ci bude OCHOTA a CAS :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...