Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ... vrátim sa k problému so zamasteným turbom... Problém sa vrátil, ale (!!!): - v mieste toho ventilu/skrutky sa normálne nachádza ešte taký plechový kryt, ktorý sa dá demontovať rukami bez pomoci nástrojov. Keď tam ten kryt je nasadený, ventil/skrutka prepúšťa olej a to hneď po pár km! Bez toho krytu som nazajdil cca 500 km a ani kvapka oleja sa neobjavila... No a teraz šup sem s nápadmi, čo/prečo/kto/kde/načo/začo... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 kukni par stranok dozadu tam som pisal o tom aka ma byt poloha potrubia voci tej priskrutkovanej casti ,cize sa domnievam ze ten kryt dava to potrubie do takej polohy ako nema byt (cize potrubie neni v strede voci priskrutkovanej casti a dotyka sa stien Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 to viem, ale tým pádom ani výmena potrubia nepomôže, keďže ten kryt to aj tak vyosí, či? Citovat
pretekar Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tiez si to myslim, lebo to potrubie neohnes, je napevno v bloku a v turbe.... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 nejde o vymenu potrubia ide o spravne zatiahnutie a pohybliva cast sa nemoze dotykat steny kazdopadne si myslim ze potrubie je dobre skor zbabrana praca ,a druha vec ten drziak respektive tepelny stit je aj precislovany cize mozno bude modifikovany a nestoji az tak moc skuste objednat novy [upravil dne 3/1/12 11:39 od mischko11] Citovat
buga Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 ale ten kryt ja ani nemam ani miso na vrchu... Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 mechanici nech volačo vymyslia, ináč zmením servis... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 mechanici nech volačo vymyslia, ináč zmením servis... skor len mechanika to je jednoduchsie ,skocit o branu vedla Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 no, to by som skončil v umyvárke alebo v RAPIDe... PS: pozerám, že máš celkom slušnú spotrebu s novým motorom... Sánka dolu, šéfe! Citovat
pretekar Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 To by ma zaujimalo ako sa prejavila spotreba na rovnakom style jazdy. Nemozem povedat ze mam vysoku ale priemer drzim stale 8,5-9 l s tym ze 50% mesto a 50% mimo s rychlejsou nohou Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 no, to by som skončil v umyvárke alebo v RAPIDe... PS: pozerám, že máš celkom slušnú spotrebu s novým motorom... Sánka dolu, šéfe! aspon jedna pochvala vdaka ,a ja mam ten kryt zalozeny na turbe cize a ja to mam oukey 3x som kontroloval na oboch koncoch kym som zalozil a gabo ma tiez skontrolovane a zatial ok mame rovnakeho mechanika asi [upravil dne 3/1/12 14:07 od mischko11] Citovat
buga Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 no, to by som skončil v umyvárke alebo v RAPIDe... PS: pozerám, že máš celkom slušnú spotrebu s novým motorom... Sánka dolu, šéfe! a to si este nevidel moje ale uz sa risuje Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 kokooos, ešte že mám okuliare, lebo to mäkké \"i\" mi skoro oči vypichlo... ja jazdím za krásnych 8 litrov a to je obdobie, keď som nový motor šetril, už dávno preč... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 kokooos, ešte že mám okuliare, lebo to mäkké \"i\" mi skoro oči vypichlo... ja jazdím za krásnych 8 litrov a to je obdobie, keď som nový motor šetril, už dávno preč... hej gabovi to uz asi nefunguje to tvrde Y Citovat
buga Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 dobre dobre, mudrlanti pardoon kolko mas uz najazdene Modzillo? kedy sa da tomu turovat pri kolkych km? ja mam plan ze do 3000km budem len do 3000rpm jazdit, do 1000km len do 2500rpm nechapem inak, hovori sa ze motory su predzabehnute, ze uz netreba zabeh..i ked ani to neviem co je oficialne, ako kolko km atd..,no a povedali mi ze nemam vytacat na zaciatku motor.. ale co je ten zaciatok? prvych kolko km? 500-1000-3? 5? Citovat
pretekar Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ja jazdím za krásnych 8 litrov a to je obdobie, keď som nový motor šetril, už dávno preč... Vzhladom k vykonu to povazujem ze to je v \"norme\" a snad sa mi tam nic nehada Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 dobre dobre, mudrlanti pardoon kolko mas uz najazdene Modzillo? kedy sa da tomu turovat pri kolkych km? ja mam plan ze do 3000km budem len do 3000rpm jazdit, do 1000km len do 2500rpm nechapem inak, hovori sa ze motory su predzabehnute, ze uz netreba zabeh..i ked ani to neviem co je oficialne, ako kolko km atd..,no a povedali mi ze nemam vytacat na zaciatku motor.. ale co je ten zaciatok? prvych kolko km? 500-1000-3? 5? heh, kedy som začal jazdiť normálne? Asi po 2500 km som dostal nutkanie vycvičiť jedného bezkrkého šoféra v Passate 2.0TDi, potom nasledovala (ako ináč) strieborná Ochcávka v prevedení kombi, nejaký ten Golfík. A už som to bral rad radom... Citovat
buga Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 dobre dobre, mudrlanti pardoon kolko mas uz najazdene Modzillo? kedy sa da tomu turovat pri kolkych km? ja mam plan ze do 3000km budem len do 3000rpm jazdit, do 1000km len do 2500rpm nechapem inak, hovori sa ze motory su predzabehnute, ze uz netreba zabeh..i ked ani to neviem co je oficialne, ako kolko km atd..,no a povedali mi ze nemam vytacat na zaciatku motor.. ale co je ten zaciatok? prvych kolko km? 500-1000-3? 5? heh, kedy som začal jazdiť normálne? Asi po 2500 km som dostal nutkanie vycvičiť jedného bezkrkého šoféra v Passate 2.0TDi, potom nasledovala (ako ináč) strieborná Ochcávka v prevedení kombi, nejaký ten Golfík. A už som to bral rad radom... a ze preco ti ten motor odisiel a turbo predtym ))) ale fajne! takze uz budem cakat aj ja na tych 2500km Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 za ten pocit to stojí - veď kto by čakal od \"škaredého\" francúzskeho kombíku, že dá dole jeho überauto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.