Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

207 - Turbo - rozne problemy (benzin aj diesel)

Recommended Posts

Odesláno

No pekne...... A nie je to len z tej trubky?? Ona dokaze oslzit cele turbo, ja som tiez najprv pomenil vsetky tesnenia a nepomohlo. Tam to prenika cez tu pohyblivu cast.

Myslim ze na pizzu uz neprides :)

[upravil dne 23.12.2011 09:24 od pretekar]

Odesláno

no, väčšie vrásky na čele nám robí ten podivný zvuk turba... Zbytočne sa budú meniť tesnenia, keď je turbo na pokraji smrti... Som zvedavý, čo z toho bude...

Na pizzu prídem, na parádnej limuzíne Motion&Emotion... :D

Odesláno

v bazáre máme jedno auto s THP, ideme porovnávať zvuky... Vyjadrenie mechanikov pred týmto testom: \"Ten zvuk je pri HDi normálny, tým pádom by pri THP mal byť normálny tiež. Lenže prečo sa to objavilo až teraz?!\"

Odesláno

po rozobraní sacieho potrubia sme nezistili žiadne praskliny, auto sme zložili a na skúšobnej jazde zrazu ticho - žiadne pískanie, žiadne fúkanie... Ja už fakt neviem!

Turbo suché aj po 20 km jazde...

:myslim:mrk

Odesláno

tak chlapi, o den skor, vyzdvihol som si \"staronove auto\" v servise v BB, uvidime ako sa bude spravat, \"davam tomu\" len do 2500rpm zatial, len neviem kolko km to vydrziiim :D

:roker

jaj je tam novy motor a zopar dielov nutnych pri vymene motora, este piskala kladka pri vodnej, ta bola menena a tak sa uvidiii :papa

[upravil dne 29.12.2011 19:38 od buga]

Guest mischko11
Odesláno
tak chlapi, o den skor, vyzdvihol som si \"staronove auto\" v servise v BB, uvidime ako sa bude spravat, \"davam tomu\" len do 2500rpm zatial, len neviem kolko km to vydrziiim :D

:roker

jaj je tam novy motor a zopar dielov nutnych pri vymene motora, este piskala kladka pri vodnej, ta bola menena a tak sa uvidiii :papa

[upravil dne 29.12.2011 19:38 od buga]

sikovne to rychlo urobili ,tak vela stastia :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...