Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.6 HDI nemažou , umírají - amen

Recommended Posts

Odesláno

Jenze to sitko je ve spodnim sroubu, ne v tom hornim. Podle mne se to spise zacpe dole, nez nahore.

Presne tak ;)   to sitko je dole, aby usazeniny nesly do te tenké mazací trubky, aspon tak mi to prijde logicky.

Odesláno

Dnes mi to samý řekli i v Peugeotu - sítko problém není, problém jsou karbonový usazeniny, který pak ucpou sítko. Ještě tento měsíc nechám sundat vanu a vše vč. sacího koše vyčistit. Olej měním po 8 tis km, tak snad to ještě chvíli bude jezdit... :myslim  :D 

• O 11 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem taky volal do Záhřebu a bylo mi řečeno, že si s tím nemám lámat hlavu... Ze se s tím prý ještě nesetkali... Olej 15000/rok a není problém. Jediný kdy sundavají vanu je v případě výměny turba. Říkal, že pro klid duše se ta vana sundat může, zkontrolovat to a případně vyčistit. Akorát to prý musí den schnout (těsnění).... Auto mám z německého operáku. Takže interval byl určitě 20tis což je asi tak tip ťop. Tak teda nevim... Moc se mi do toho nechce, akorát bude člověk zase špinavej od oleje :-)

Upraveno uživatelem popest

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...