Ducatista Odesláno 7. duben 2015 Odesláno 7. duben 2015 Jenze to sitko je ve spodnim sroubu, ne v tom hornim. Podle mne se to spise zacpe dole, nez nahore. Presne tak to sitko je dole, aby usazeniny nesly do te tenké mazací trubky, aspon tak mi to prijde logicky. Citovat
Ducatista Odesláno 7. duben 2015 Odesláno 7. duben 2015 Dnes mi to samý řekli i v Peugeotu - sítko problém není, problém jsou karbonový usazeniny, který pak ucpou sítko. Ještě tento měsíc nechám sundat vanu a vše vč. sacího koše vyčistit. Olej měním po 8 tis km, tak snad to ještě chvíli bude jezdit... Citovat
popest Odesláno 22. březen 2016 Odesláno 22. březen 2016 (upraveno) Tak jsem taky volal do Záhřebu a bylo mi řečeno, že si s tím nemám lámat hlavu... Ze se s tím prý ještě nesetkali... Olej 15000/rok a není problém. Jediný kdy sundavají vanu je v případě výměny turba. Říkal, že pro klid duše se ta vana sundat může, zkontrolovat to a případně vyčistit. Akorát to prý musí den schnout (těsnění).... Auto mám z německého operáku. Takže interval byl určitě 20tis což je asi tak tip ťop. Tak teda nevim... Moc se mi do toho nechce, akorát bude člověk zase špinavej od oleje :-) Upraveno 22. březen 2016 uživatelem popest Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.