Edison Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Typy cínů nepoznám... Jen jak na to sáhnu pájkou, tak se můžu zhrozit, co jsem to zas vyfasoval... Ale evidentně víš, co chceš a to je OK... Jinak conrad je drahej... Ale rád se tam dívám... V Salzburgu maj kšeft hned vedle vozovny, tak to mám kousek... :-) [upravil dne 13.12.2009 Edison] Citovat
olda Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Cíny už mám vyzkoušený,docela se věnuju modelům,takže pájím pořád něco,s tímhle cínem jde pájet krásně všechno,i konektory,kde se musí ten cín chvíli vařit a nepřepaluje se.V Conradu jsem tak dvakrát do měsíce,mají v patře sekci výprodej a tam jsou občas zajímavý věci,mám to asi 30 km ,takže v poho:super Citovat
Edison Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Jooo... ony ty bezolovnatý cíny jsou mechanicky fakt na dvě věci. Výprodeje u nich moc neznám. Pražskej stojí za dvě věci a Salzburskej mám přes 400 km... Citovat
olda Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Řekl bych,že všechny ekologický věci jsou na nic,stačí jen blbá Arva nebo FAP:bojim.Jinak conrad dost pohoršil,modely maj jen čínský sr.... ,nic pořádnýho nemaj,pro mě je nejlepší nakupovat na Ebayi,nebo na ricardu. Citovat
olda Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Tak jsem se dokopal konečně výtvor vyfotit,funguje to dobře,najeto asi 200 km bez závad,tímto děkuji Edisonovi za užitečné rady:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.