Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Typy cínů nepoznám... Jen jak na to sáhnu pájkou, tak se můžu zhrozit, co jsem to zas vyfasoval... Ale evidentně víš, co chceš a to je OK... Jinak conrad je drahej... Ale rád se tam dívám... V Salzburgu maj kšeft hned vedle vozovny, tak to mám kousek... :-)

[upravil dne 13.12.2009 Edison]

Odesláno

Cíny už mám vyzkoušený,docela se věnuju modelům,takže pájím pořád něco,s tímhle cínem jde pájet krásně všechno,i konektory,kde se musí ten cín chvíli vařit a nepřepaluje se.V Conradu jsem tak dvakrát do měsíce,mají v patře sekci výprodej a tam jsou občas zajímavý věci,mám to asi 30 km ,takže v poho:super

Odesláno

Jooo... ony ty bezolovnatý cíny jsou mechanicky fakt na dvě věci. Výprodeje u nich moc neznám. Pražskej stojí za dvě věci a Salzburskej mám přes 400 km...

Odesláno

Řekl bych,že všechny ekologický věci jsou na nic,stačí jen blbá Arva nebo FAP:bojim.Jinak conrad dost pohoršil,modely maj jen čínský sr.... ,nic pořádnýho nemaj,pro mě je nejlepší nakupovat na Ebayi,nebo na ricardu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem se dokopal konečně výtvor vyfotit,funguje to dobře,najeto asi 200 km bez závad,tímto děkuji Edisonovi za užitečné rady:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...