JardaMoj Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Zdravicko, tak zacinam uvazovat o nejakym sportovnejsim podvozku, ktery mi soupne auto dolu o nejaky ten centacek a samozrejme vychyta jizdni vlastnosti a tak se ptam - ANO ci NE? Dost lidi mi totiz rika abych to nedelal, ze si tvrdym sportovnim podvozkem vymlatim na moji ,,starsi,, kare (1997 se mi jeste nezda tak stary) :bacha vsechny veci na spodku auta.. Jake jsou vase zkusenosti? Fakt uz nevim :myslim Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Cakom ma snizeni jak sfina a uz to ma docela dlouho. Taky jsem mel snizeny podvozek a docela bez problemu. Nemyslim si ze by se podvozek opotrebovaval nejak razantne vic. Zalezi taky na tom, jaky jsou u vas silnice a taky na tom jak s tim sportovnim podvozkem budes jezdit. Na pekne silnici budes se sportovnim rychlejsi, ale na rozbite silnici plne vymolu, houpaku, prejezdu budes muset jezdit pomaleji. No a taky prijdes o cast pohodli. Citovat
čakom Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 mam rok 95 na pružinach (40/40) a komplet podvozku (60/40) naježdeny cca 35tkm a zatím jsem měnil jen silentbloky a řidici tyčky na zadni napravě. dohromady jsem na autě najezdil 65tkm od koupě. za mě ANO něco o podvozkach [upravil dne 11.12.2009 čakom] Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Za mna ANO, teda aspon na coupe... Neviem ci by som to riesil pri sedane nakolko ako starnem uz by som rad aj nejake to pohodlie Citovat
atsor Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 mám taky kompletní sportovní podvozek a je to supr! za mě ano Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 v tom ti nikdo neporadí--sám musíš vědět co chceš-pohodlnou měkkou jízdu s nakláněním,nebo cítit v perdeli (je to tak,jen tam cítíš,co se děje s autem v ostře projížděné zatáčce),každý hrbol a nerovnost našich cest jinak budu proti všem kratší pružiny musí být zároveň tvrdší, tzn.,že rázy od vozovky MUSI mít vliv na životnost všech podvozkových dílů--nakonec jen montáž větších disků a nízkoprofilových pneu místo standardních např. 195-65-15 je VELMI znát... Citovat
309GT Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mám Koni -60mm a pneu 195\\45 15 a je to tvrdý jako praso,ale nic jinýho bych už nechtěl,ty jízdní vlastnosti za to prostě stojej:papa Citovat
Bloodeye Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Ja teda za znizovanie podvozkov po praktickej stranke velmi nie som... akoze vyzera to krajsie,ale co z toho? Zbierat kusky naraznika po najazde na chodnik... Teda ak auto pouzivate aj na \'\'bezne\'\' ukony Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Já jsem taky pro. Sice mám jen kratší pružiny ale sériové bych už zpět nechtěl. Bloodeye: Ano, vypadá to lépe. Já na chodníky autem nejezdím a mám sériový nárazník čili mě tohle netrápí. A běžným úkon pro mě je jízda s batohem do práce po relativně normální silnici, ne 200kg v kufru po lesní cestě. Citovat
309GT Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Nikdy jsem nesbíral kousky nárazníku....je to o zvyku a taky o tom jak člověk přemýšlí a předvídá Když vlítneš jako prase na větší nerovnost,je většinou jedno jestli máš nebo nemáš sportovní podvozek,stejně většinou něco utrhneš.... Jinak záleží na co ten podvozek chceš,jestli na vzhled nebo na jízdní vlastnosti nebo obojí,od toho se taky odvíjí cena:papa Citovat
domikra Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Bloodeye Ja teda za znizovanie podvozkov po praktickej stranke velmi nie som... akoze vyzera to krajsie,ale co z toho? Zbierat kusky naraznika po najazde na chodnik... Teda ak auto pouzivate aj na \'\'bezne\'\' ukony ja raději jezdím po silnici:D Citovat
domikra Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 taky pomalu budu muset investovat do podvozku tak mně to tady zajíma Citovat
Lubos77 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mam znizene o 35 mm, kit je znacky Vogtland, mam na nom najazdene asi 20 000 km a zatial v pohode. Clovek sa nauci trosku viacej vyhybat nerovnostiam na ceste, ale zasa to auto ovela lepsie vyzera znizene a taktiez lepsie sedi na ceste . Celkovo mam na aute tachometrovych okolo 215t km, z toho som ja spravil asi 80 a zatial som menil na podvozku len stabilizacne tycky, inak nic Ak kupim dalsie auto, urcite zasa znizim 306 XS HDi 110 PS (chip) 1999 Citovat
Fr3sh Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 mam kompletni podvozek eibach...nemuzu si stezovat...nestalo se mi ani ve 110 na kruhaci ze by se auto hnulo...ano na vymolech ato odskoci a ne o malo...pohodli jakzt takz zachovano...snizeni tak akorat...ja jsem max spokojenej Citovat
JardaMoj Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 tak koukam ze vetsina tvrdi ANO, ja se k tomu taky vic priklanim Citovat
309GT Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Fr3sh : Ve 110km\\h na kruháči? si děláš prdel,ne? JardaMoj : Záleží co od podvozku čekáš.Přijdeš o část pohodlí ale získáš lepší jízdní vlastnosti a na vzhledu auta,ale občas to prokleješ jako všechno:myslim Hlavně na těch nerovnostech,ale jak jsem už tady psal,nic jiného už nechci než sportovní podvozek:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 mam weitec -40/-40 dnes už bych se nebal predek jeste snizit ,uvidime na jaře, vymenil jsem rovnou tycky a kulaky v predu a po patnacti tisicich zatim pohoda, vlastnosti jizdy supr ,je to malinko tvrdsi ale jen malinko bo mam klasiku 205/55 r16 , ted jsem to doplnil akorad brzdama z hdi coz u tebe s V6 je no problem:D Citovat
čakom Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 309GT : zaleži jakej ten kruhač je. ja jel po kruhaču taky přes 100 ale ten měl pruměr cca 35 m a byl dvou pruhovej Pe.Tr: ja ti řikal že si maš koupit 60/40 [upravil dne 13.12.2009 čakom] Citovat
JardaMoj Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 tak to ziram. jasny, ja asi taky pujdu do weitecu kdyz vidim jak ho chvalite Jinak jsem koukal na 40/40, myslim ze 60ka uz je na me moc tak po vanocich az se uklidni financni situace budu dalsi s touhle znackou podvozku 309GT: Samozrejme jizdni vlastnosti Pe.Tr: Ja uz mam vymenenej snad celej spodek tak sem se bal aby se mi to cely nevysekalo Citovat
Fr3sh Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 samozrejme ze je to velkej kruhac...nemyslel si ten kterej ma prumer 5metru ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.