Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

záleží jestli je to auto před faceliftem nebo po, jsou dva rozdílný kryty. Do poloviny roku 2008 je to 7429 A9 (553 CZK s DPH) od poloviny roku 2008 je to 7429 H1 (1.166 CZK s DPH). V serviceboxu je vidím oba a v systému jsou zavedeny, tak by neměl být problém s objednávkou.

Co mám informaci od kolegů ze skandinávských zemí, tak se jedná o pro ně nutný doplněk, nejen ohledně snížení ochlazování motorového prostoru, ale také zamezení usazování sněhu v prostorech ventilátorů chladiče, což může vést k zablokování vrtulí.

Odesláno

Paráda, vyšel tě na těch 550 vč.DPH? Udělej pak srovnání - projeď to bez, počítej, za jak dlouho se ohřeje a pak to projeď s :))

[upravil dne 16/12/09 brade]

Odesláno

Tak zdravim, dnes jsem vyzkoušel ten nový kryt a řekl bych, že je to tak o 30%-40% lepší. Moje ranní cesta je dlouhá asi 10km, a bez krytu jsem měl na motoru tak 75C-80C při teplotě -5C.Dnes s krytem jsem měl 90C při ranní teplotě -9C. Takže já jsem spokojen. Objednací číslo je 7429A9 a cena 553,-Kč včetně DPH.

Zde ještě přikládám fotky né zrovna hezkého krytu.

[upravil dne 17/12/09 oudry]

post-0-1410961158342_thumb.jpeg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

No super napad, ja som cerstvym majitelom 407-cky a prave uvazujem nad zimou rovnako ako ty ze mam kratko do prace a zaroven beham mesto. Ja este uvazujem aj o dialkovom starte, alebo o nezavislom kureni. Viac sa mi pozdava start kvoli cene ako nezavisle, aj ked nezavisle je setrnejsie na motor ale cena trojnasobna.

ale ten kryt je urcite lepsi ako nejaky karton z krabice :aut

• O 1 měsíc později...
Odesláno
tady ještě jeden

ako to tam drzi? nemoze mi to niekto slohnut ? nemoze to vypadnut ?

Je to tam jenom nacvaknutý, takže to jde boužel dobře sundat. Měl jsem to už minulou zimu a naštěstí to nikdo neukradl.

Odesláno

mam jedno riesenie co dat namiesto toho, uvidim ako to bude vypadat. urobik do toho taky kvazi vodorovny vyplet pozdlz medzi tie priecky z makkeho pvc. uvidim ako to bude vypadat, nafotim a poslem sem...

Odesláno

neni kade ho tam strcit :( odspodu kryt, zvrchu neni fuga... a karton tam bude pobehovat dopredu/dozadu, prvy lejak alebo voda a je po kartone, navyse ho moze vrtula zachytit... hento co mam vymyslene sa bude urcite pacit :mrk

pojde na odbyt ako teple rozky :D

Odesláno

V 405 jsem to měl. Nebyl to přímo karton, byla to slabá plastová deska s dutinkama, vypadala jako karton a dost to pomáhalo. Ovšem tam k tomu byl hodně dobrej přístup. Aby se to nehejbalo a nemohlo vypadnout tak jsem to na pár místech propíchal a za ty dírky přibindroval.

[upravil dne 24/9/10 od Benžík]

Odesláno

To nevim, používá se to jako proklady do různých beden, bylo to černý, trochu ohebný, nepraskalo to a mělo to jenom jednu vrstvu dutinek. Ale trochu podobný to bylo. A na vrtule chladiče se to dostat nemohlo, tam jsou před chladičem.

[upravil dne 24/9/10 od Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...